10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIVE ΤΟΥΣ SUICIDAL ANGELS

Καιρός ήταν. Οι Suicidal Angels θα εμφανιστούν την Παρασκευή 17/02/17 στο Gagarin 205, και ο γράφων ήδη προετοιμάζεται για μια εμφάνιση που θα τσακίσει κόκαλα. Thrash Metal ολοκαύτωμα. Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα να παρευρεθείς στην συγκεκριμένη συναυλία, ε, είσαι χαζός. Μην ανησυχείς όμως, εδώ είναι που έρχομαι εγώ, με τον ακόλουθο 10λογο να σου διαλύει τυχόν αμφιβολίες και να σε πείθει για τα αυτονόητα:

  1. Το Thrash Metal των Suicidal Angels σπάει σβέρκους από τα αποδυτήρια. Απλά τα πράγματα. Βάζεις υλικό να παίζει, βγαίνεις έξω και όποιον πάρει ο διάολος. Πόσο μάλλον μέσα στο mosh pit. Ασθενοφόρα να υπάρχουν στην συναυλία και όλα καλά.
  2. Θρησκευτική διαμάχη, Μίσος, Θάνατος, Μισανθρωπία. Τι δεν καταλαβαίνεις; Take no shit attitude, με το μεσαίο δάχτυλο να είναι σηκωμένο απέναντι σε οτιδήποτε στην σπάει στην καθημερινότητά σου. Βάλε υλικό της μπάντας να παίζει και θα δεις για πότε θα εκτονωθείς.
  3. Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του 6 Full-length: ”Eternal Domination(2007), ”Sanctify the Darkness(2009), ”Dead Again(2010), ”Bloodbath(2012), ”Divide and Conquer(2014), ”Division of Blood(2016). Ως εκ τούτου, υπάρχει πληθώρα υλικού που θα ήθελε κανείς να ακούσει live. Αναρωτιέμαι…
  4. Φέτος, το σχήμα κυκλοφόρησε το ”Division of Blood(2016), το οποίο και αποτελεί αριστούργημα (βαθμολογία: 9). Είναι λογικό να σκεφτεί κανείς πως μέρος της εμφάνισής του, το συγκρότημα θα το αφιερώσει στην παρουσίαση υλικού από το συγκεκριμένο Full-length– η προσμονή εκτινάσσεται στα ύψη.
  5. Από την ίδρυσή του το 2001, το συγκρότημα προσφέρει ανελλιπώς, πέρα από το Είδος που υπηρετεί, στο Metal στο σύνολό του. Και αυτό γιατί με κάθε του κίνηση, το διατηρεί σε οπωσδήποτε θεόρατα ποιοτικά επίπεδα, ενώ παράλληλα το εξελίσσει όσο πρέπει κάθε φορά.
  6. Έχεις ιδέα πόσο βρωμόξυλο έχει να πέσει στην συναυλία; Συναισθηματική αποφόρτιση, όχι αστεία. Όπως και να’σαι, έλα και βγάλε ό,τι έχεις από μέσα σου- δε θα’σαι ο μόνος, πίστεψέ με. Mosh pits, stage divings, crowd surfings, walls of death, τα πάντα όλα έχει το menu. Brace yourself.
  7. Τρομερή ενέργεια βγάζουν όχι μόνο οι fans, μα και το ίδιο το συγκρότημα. Την σκηνή την οργώνει με τρόπο που σε αφήνει να μαζεύεις (αν σου’χει απομείνει δηλαδή και τίποτα για να μαζέψεις) τα σαγόνια σου από το πάτωμα, ενώ σε παρασύρει να συμμετέχεις ενεργά στο κλίμα-δυναμίτη που δημιουργεί.
  8. Η ιστορία γράφεται αέναα. Και το μόνο σίγουρο είναι πως η επικείμενη αυτή εμφάνιση θα είναι ιστορική. Και είναι καλύτερα να είσαι ζωντανό μέρος της ιστορίας και να τη βιώνεις την στιγμή που αυτή διαδραματίζεται, παρά απλός, αμέτοχος θεατής της.
  9. Το συγκρότημα αποτελεί τεράστια δύναμη της χώρας μας, ενώ παράλληλα είναι άξιος πρεσβευτής της τελευταίας στον διεθνή χώρο. Για να το πετύχει αυτό η μπάντα, έχυσε blood, sweat and tears- τίποτα δεν ήρθε χωρίς σκληρή δουλειά, πάθος, ταλέντο και κότσια-, γι’αυτό και έχει τον σεβασμό μας.
  10. Επενδύοντας χρόνο και χρήμα στην μπάντα, διευρύνεις αυτόματα τους μουσικούς και μη ορίζοντές σου, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεσαι ψυχικά, κάτι που αποτελεί και τον βασικό λόγο της ενασχόλησης με το Metal. Το να παρευρεθείς στην συγκεκριμένη συναυλία αποτελεί άκρως σπουδαίο βήμα για την επίτευξη όλων των παραπάνω.

My job here is done. See you in the pit.

Genre:

Thrash Metal

Full-length:

Eternal Domination (2007)

Sanctify the Darkness (2009)

Dead Again (2010)

Bloodbath (2012)

Divide and Conquer (2014)

Division of Blood (2016)

Current lineup:

Nick Melissourgos (Vocals, Guitars)

Orpheas Tzortzopoulos (Drums)

Aggelos Lelikakis (Bass)

Gus Drax [Guitars (lead)]

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr , καταστημάτα Public, SevenSpots, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54), Ευριπίδης

Tags from the story
,
More from Theodore Kritikos

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ICED EARTH LIVE

Ένα από τα αγαπημένα  σχήματα των Ελλήνων metalheads θα εμφανιστεί για μία ακόμα...
Read More