ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ UNIVERSE217 +AFFORMANCE +ATOMIC LOVE @ KYTTARO, ΠΕΜΠΤΗ 15 03 2018

 

Η προγραμματισμένη συναυλία των Universe217 με Afformance και Atomic Love στο KYTTARO Live Club, την Παρασκευή 26/01/2018, αναβάλλεται λόγω προβλήματος υγείας. Η νέα ημερομηνία της είναι η Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Universe217:

 

~ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ~

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε αλλαγή ημερομηνίας για τη συναυλία της Παρασκευής με τους Afformance και Atomic Love στο Κύτταρο της Αθήνας, λόγω σοβαρού θέματος υγείας που απασχολεί μέλος της οικογένειας των Universe217. Η νέα ημερομηνία είναι η Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκαλείται, μακάρι να μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό. Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την στήριξη σας.

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να ξεπερνούμε τα όποια εμπόδια, σεβόμενοι τους φίλους μας που μας στηρίζουν σε όσες συναυλίες έχουμε μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει και να διατηρούμε τη συνέπειά μας, δίνουμε φυσικά τη δυνατότητα στους κατόχους εισιτηρίων προπώλησης να τα εξαργυρώσουν στα σημεία από τα οποία τα προμηθεύτηκαν.

Όσοι επιλέξετε να κρατήσετε τα εισιτήριά σας και να παραβρεθείτε στη νέα ημερομηνία, θα έχετε ένα δώρο από εμάς. Μπορείτε απλά να ανεβάσετε μια φωτογραφία του εισιτηρίου σας μέσα στο event page και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Written By
More from Maria Sarantou

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – CHINAWOMAN – Fuzz Live Music Club, ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/2015

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να σεργιανίσεις στον χρόνο: να διαβάσεις ένα βιβλίο, να...
Read More