Με το ολοκαίνουργιο Death Song και με ένα κατάμεστο χώρο, το βράδυ της Πέμπτης οι Black Angels τίμησαν το ελληνικό κοινό με μια σπουδαία συναυλία.
Παρά τη δυσκίνητη Αθήνα την Πέμπτη λόγω επίσκεψης Μακρόν, παρά τη μουδιασμένη για όλους μας πρώτη βδομάδα Σεπτεμβρίου λόγω προσαρμογής μετά τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, οι Black Angels είναι ικανός λόγος για να γεμίσει ο τεράστιος χώρος του Piraeus 117 Academy.
Η έναρξη με τους Holy Monitor υπήρξε η πιο κατάλληλη, αφού η μπάντα συγγενεύει ψυχεδελικά απόλυτα με τους Black Angels.

Η τρίτη φορά που βλέπαμε τους Black Angels υπήρξε η πρώτη σε κλειστό χώρο, ένα στοίχημα ήδη υπέρ τους, αφού η ψυχεδέλεια αναζητά τοίχους και όρια αλλιώς χάνεται. Πάντα λιγομίλητοι, με ένα απλό χαιρετισμό – σύσταση και ένα ευχαριστώ στο τέλος της συναυλίας, η Black Angels μοιάζουν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν. Το εκτελούν με πολύ ψυχή αλλά και επιστημονική ιεροτελεστία.
Κατά κύριο λόγω ήταν μια παρουσίαση του νέου Death Song, με έξυπνη επιλογή από το παλιότερο Passover αλλά και δυνατές στιγμές όπως στο Half Believing, στο Entrance Song, και στο You On The Run. Στο encore επανήλθαν για να κλείσουν ιδανικά με το τελευταίο
Estimate, αλλά και Death March για να μας πουν εις το επανιδείν με το Young Men Dead.


Setlist
Currency
Bad Vibrations
The Prodigal Sun
I Dreamt
Medicine
I Hear Colors (Chromaesthesia)
Black Grease
Grab As Much (as you can)
Half Believing
The Sniper at the Gates of Heaven
Entrance Song
I'd Kill for Her
You on the Run
Comanche Moon
Life Song
Encore:
Estimate
Death March
Young Men Dead