ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – KALEO + ΑNGELIKA DUSK @ PIRAEUS 117 ACADEMY – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 12 2017

Η εμφάνιση των Ισλανδών Kaleo, γέμισε από νωρίς το Piraeus Academy, σε μια συναυλία που ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των παρευρισκόμενων.

 

Την βραδιά άνοιξε η Angelika Dusk που αν και το ύφος της μουσικής της διέφερε από αυτή των Caleo, τα pop τραγούδια της άγγιξαν τον κόσμο.

Η τραγουδίστρια, κινούνταν άνετα στην σκηνή, συνομιλούσε με τον κόσμο και τραγούδησε εκτός από δικά της κομμάτια (και το νέο της single Every Kiss), Beyoncé και το You make me feel των Archive.

Το κοινό ακολούθησε ευχάριστα τον ρυθμό της και ανταποκρίθηκε με χορό και άναμμα αναπτήρων, που όπως φάνηκε στις συνέχεια ήταν προοίμια της συναυλιακής βραδιάς.

 

Όταν ήρθε η ώρα και βγήκαν οι Kaleo στην σκηνή, ήταν ιδιαίτερα θερμή η υποδοχή τους με χειροκροτήματα και τσιρίδες χαράς από το γυναικείο κοινό.

Τα ροκ τραγούδια τους, που άλλα μπλούζαραν και άλλα γκάζωναν , ξεσήκωσαν από την αρχή με το Broken Bones, αλλά και σε όλη την διάρκεια της εμφάνισής τους με χορό στο Hot Blood, με αναμμένους αναπτήρες στο  Vor í Vaglaskógi – με συνοδεία μόνο κιθάρας και με ρυθμικά χειροκροτήματα στο Automobile.

Ο μπασίστας έδινε τον ρυθμό στον κόσμο σε κάποια κομμάτια με το να χοροπηδάει, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την σπίθα που είχε ανάψει.  Δυνατές στιγμές τις βραδιάς ήταν και το No Good, η εκτέλεση του Bang Bang, αλλά και το Rock N Roller, τραγούδι που κλείσανε την βραδιά.

Ήταν άρτια και δυνατή η πρώτη εμφάνιση των Kaleo στην χώρα μας και πιστεύω ότι θα τους ξαναδούμε σύντομα γιατί πέρα ότι είναι ίνδαλμα ενός μεγάλου νεανικού κοινού, ξέρουν και ροκάρουν πολύ καλά.

 

Written By
More from Maria Sarantou

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – PRINCESS CHELSEA + LE PAGE @ FUZZ LIVE MUSIC CLUB, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 10 2018

Η βραδιά της Παρασκευής 05 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club ήταν...
Read More