7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIVE ΤΟΥΣ NIGHTSTALKER

Οι Nightstalker έπειτα από την κυκλοφορία του καινούργιου τους δίσκου ( As Above So Below ) , θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία στην Αθήνα , στο Gagarin 205  , το Σάββατο 19/11/2016. Παρέα με τους Nightstalker θα εμφανιστούν οι “δικοί” μας Sadhus (The Smoking Community) και κατευθείαν από την Κύπρο οι Crash ‘N’ Burn. Γιατί όμως ένας λάτρης  της Stoner Rock/Metal σκηνής (και όχι μόνο) επιβάλλεται να παρευρεθεί σε αυτό το μουσικό γεγονός ;

  1. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ( αν όχι το μεγαλύτερο ) συγκρότημα του είδους τους στην Ελλάδα . Αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα αν λάβουμε υπόψιν την ανταπόκριση της Stoner κοινότητας , κάθε φορά που ανακοινώνεται μία συναυλία ή ένας δίσκος τους.
  2. Στην συγκεκριμένη συναυλία θα παρουσιάσουν ολόκληρο τον καινούργιο δίσκο ,  As Above So Below , για πρώτη φορά ζωντανά στην σκηνή του Gagarin 205. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος δίσκος έχει λάβει καταπληκτικές κριτικές , σηματοδοτώντας την μεγάλη επιστροφή τους , ύστερα από 4 χρόνια αναμονής από το επίσης εκπληκτικό Dead Rock Commandos.
  3. Εκτός από τα καινούργια κομμάτια που θα ακουστούν , θα αφεθούμε υπό το άκουσμα και πολλών παλιών επιτυχιών που κουβαλάνε στην πλάτη τους οι Nightstalker , αφού είναι γνωστό πόσο μεγάλης διάρκειας είναι οι ζωντανές τους εμφανίσεις.
  4. Έχουν πλούσιο υλικό να παρουσιάσουν , με 5 Full-length στο ιστορικό τους , αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις και 27 χρόνια ύπαρξης ( ιδρύθηκαν το 1989 ). Πώς να μην ξέρουν πως να περάσεις καλά;
  5. Όσο αφορά το στιχουργικό κομμάτι , οι Nightstalker επικεντρώνονται σε θέματα που επικεντρώνονται όλα τα υπόλοιπα Stoner Rock συγκροτήματα. Love , Drugs , Alcohol , Anti-Religion.
  6. Τα live των Nightstalker είναι αδιανόητο να τα εκλάβει ανθρώπινος νους. Εύκολα το καταλαβαίνει κανείς αυτό αφού κάθε τους εμφάνιση , όπου είναι το main event της βραδιάς , είναι sold-out . Επιπλέον οι πολλαπλές περιοδείες που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο , όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , δείχνει την ικανότητα τους.
  7. Children Of The Sun. Αυτό και τίποτα άλλο. Αν όχι αυτό τότε ποιο άλλο κομμάτι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ύμνος της Ελληνικής Stoner Rock σκηνής ;

 

Δεν κατάφερα να σε πείσω ; Εσύ θα χάσεις . Πω πω τι έχει να γίνει…!

Υ.Γ. Προμηθευτείτε γρήγορα το εισιτήριο σας. “Φεύγουν” με γοργούς ρυθμούς.

Genre

Stoner Rock/Metal

Full-length

Use (1996)

Just A Burn (2004)

Superfreak (2009)

Dead Rock Commandos (2012)

As Above So Below (2016)

CURRENT MEMBERS

Argy (Vocals)
Andreas Lagios (Bass)
Tolis Motsios (Guitars)
Dinos Roulos (Drums)

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο
Σημεία Προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Reload, Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

 

 

14632916_10154106526249716_1754217632107301566_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Marios Stais
Ministry @Piraeus 117 Academy, Πέμπτη 01/06/17
3 6 χρόνια έπρεπε να περάσουν από την ίδρυσή τους, για να...
Read More
0 replies on “7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIVE ΤΟΥΣ NIGHTSTALKER”