Τραγούδια τους που θέλω να ακούσω: Release Athens Festival 23 06 2018 @ Πλατεία Νερού: Hozier, Róisín Murphy, Hooverphonic

Βρισκόμαστε στα μισά του μεγάλου συναυλιακού Ιουνίου με το φεστιβάλ του Release να οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του. Ως τότε όμως, έχουμε να ακούσουμε πολλές και όμορφες μουσικές ακόμα. Μία από αυτές τις μέρες, στις 23 06, στα τρία βασικά καλλιτεχνικά σχήματα που θα παίξουν, ο ήχος τους θα προέρχεται κυρίως από την Ευρώπη και θα μοιραστεί μεταξύ indie Rock και Art Pop.

Ξεκινάμε με τον  Ιρλανδό Hozier που έχει δύο άλμπουμ στο ενεργητικό του με το δεύτερο να έχει κυκλοφορήσει πριν τρεις μήνες. Εκτοξεύθηκε στην κορυφή της επιτυχίας με το «Take Me To Church», όμως ο πρώτος δίσκος του κρύβει και άλλα τραγούδια – διαμαντάκια, πάμε να τα ακούσουμε:

  1. Angel Of Small Death & The Codeine Scene 

2. Like Real People Do

3. To Be Alone

Η μουσική ιστορία της Ιρλανδής επίσης Róisín Murphy ξεκινάει πριν περίπου 25 χρόνια με το συγκρότημα των Moloko. Οδεύσανε παρέα δέκα χρόνια με αρκετές επιτυχίες και έπειτα εκείνη ακολουθεί solo καριέρα έχοντας κυκλοφορήσει ως τώρα τέσσερις δίσκους.

Εκτός από το «Sing it Back», επιτυχία που μεσουρανούσε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αν θα παίξει και τραγούδια που είπε με τους Moloko, θα ήταν ωραία να ακούσουμε και τα παρακάτω:

  1. The Time Is Now 

2.  Fun For Me

3.  Familiar Feeling

Οι Hooverphonic, το συγκρότημα από το Βέλγιο, από το 1995 ως τώρα έχει κυκλοφορήσει 10 άλμπουμ με πολλές επιτυχίες το καθένα τους. Συνδυάζει την indie και electro pop με μεγάλα ορχηστρικά μέρη και τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί σε ταινίες στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Επιλεκτικά ας ακούσουμε τρία αγαπημένα:

  1. Unfinished Sympathy (Massive Attack cover)

2. The World Is Mine

3. No more Sweet Music

INFO

Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 40 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 75 ευρώ (δύο εισιτήρια), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
Ø open bar
Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
Ø ιδιωτικό parking
Ø ξεχωριστές τουαλέτες
Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr / https://releaseathens.gr/tickets/

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Release Athens 2019 / Κυριακή 23 Ιουνίου / Hozier + Róisín Murphy + Hooverphonic + more tba
Πλατεία Νερού / Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:

Θωμάς Μαχαίρας / [email protected]/ 6936 161979
Γιάννης Λυμπέρης / [email protected] / 6945 622781

Written By
More from Maria Sarantou
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD + MONTERO @ FUZZ LIVE MUSIC CLUB, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 03 2018
Η πολυαναμενόμενη συναυλία των King Gizzard & The Lizard Wizard που έγινε...
Read More
0 replies on “Τραγούδια τους που θέλω να ακούσω: Release Athens Festival 23 06 2018 @ Πλατεία Νερού: Hozier, Róisín Murphy, Hooverphonic”