ΤΟΥ…RELEASE TO METALΟ! JUDAS PRIEST, SLIPKNOT, MERCYFUL FATE, SABATON, AMON AMARTH, TESTAMENT και πολλοί άλλοι στο RELEASE Athens 2020!

Έφτασε λοιπόν η στιγμή των μεγάλων ανακοινώσεων από τους διοργανωτές! Μαζί με τους Judas Priest, που είχαν ήδη ανακοινωθεί, άλλα 5 μεγάλα ονόματα της Metal μουσικής συγκροτούν τις 4 συνολικά ημέρες που θα ξεσηκώσουν όλους τους φίλους της, Πανελλαδικά! Αναμένουμε βεβαίως και άλλες ανακοινώσεις που θα ενθουσιάσουν!

Οι θρυλικοί MERCYFUL FATE θα κάνουν ποδαρικό στο Release το Σάββατο 13 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Ένα πολύ αναμενόμενο live για τη χώρα μας, σε μια reunion περιοδεία και με τον μοναδικό King Diamond σε πρωταγωνιστικό ρόλο, επιστρέφουν μετά από δεκαετίες για να μας θυμίσουν πως είναι το αυθεντικό Heavy metal!

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, οι κορυφαίοι Judas Priest θα μετατρέψουν το Κλειστό Φαλήρου σε Heavy metal αρένα! Judas Priest! Heavy Metal! Έννοιες ταυτόσημες για πάνω από 50 χρόνια στην πορεία του συγκροτήματος. Το 1969 κάπου στο Birmingham έμελλε να αλλάξει ο ρους της ιστορίας του heavy metal όταν οι Judas Priest σχηματίστηκαν. Αδιαμφισβήτητοι ηγέτες, τους έχει γίνει λατρεμένη συνήθεια πλέον το πέρασμα τους από την Ελλάδα και άλλη μια ευκαιρία για εμάς να τους απολαύσουμε!

H τρίτη μέρα του φεστιβάλ θα λάβει μέρος στον ανοιχτό χώρο του ΟΑΚΑ την Τετάρτη 22 Ιουλίου. Ή μάλλον καλύτερα στα χαρακώματα του ΟΑΚΑ καθώς με τη σειρά τους, οι θρυλικοί TESTAMENT, οι απόγονοι του Ραγκναρ (!) AMON AMARTH και οι πολεμικοί SABATON,

            Oι Σουηδοί «πολεμόχαροι» SABATON, είναι ένα από τα πιο ραγδαία αναπτυσσόμενα σχήματα στο χώρο του heavy metal (ίσως το πιο ραγδαία δημοφιλές) την τελευταία δεκαετία, χωρίς καμία αμφισβήτηση. Κατακτούν κάθε μουσικό πεδίο μάχης εκτοξεύοντας metal πυραύλους σε κάθε εμφάνιση τους πλέον! Η ισοπεδωτική πορεία των SABATON, δεν έχει τελειωμό και οι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, αναμένονται με τεράστια προσμονή.

Από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα των Ελλήνων, οι Σουηδοί Vikings AMON AMARTH, έρχονται για άλλη μια φορά στη χώρα μας, για να δώσουν συναυλίες αντάξιες της φήμης που τους συνοδεύει! Είναι ένα από τα συγκροτήματα που έχουν καταφέρει να λατρεύονται ακόμα και από οπαδούς πιο παραδοσιακών ακουσμάτων, εξαιτίας των μελωδιών τους, και του καταιγιστικού ρυθμού που έχουν τα τραγούδια τους, της θεματολογίας τους που αφορά αποκλειστικά τη Σκανδιναβική μυθολογία αλλά και εξαιτίας των εκπληκτικών συναυλιών τους.

Ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα του  Bay Area Τhrash, αγαπημένοι και αυτοί στο ελληνικό κοινό, οι TESTAMENT είναι θρύλοι πλέον του thrash metal και από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να τους χάσεις! Οι προσωπικότητες που απαρτίζουν το συγκρότημα είναι καλλιτεχνικά τεράστιες: Peterson, Skolnick, Billy, Hoglan, DiGiorgio. Όλοι τους έχουν συμμετάσχει σε εξαιρετικά σχήματα, εκτός των Testament, γεγονός που πιστοποιεί το μέγεθος του μουσικού τους εκτοπίσματος. Οι συναυλίες τους, που δεν είναι και τόσο συχνές, αποτελούν πάντα μία σπουδαία στιγμή κι ένα δυνατό κομμάτι ανάμνησης.

Η τέταρτη μέρα του φεστιβάλ συνεχίζεται την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του ΟΑΚΑ και ετοιμαστείτε για το …Purge! «We don’t play shows. We start wars.» Όπως παραδέχονται και  οι ίδιοι δια στόματος Corey Taylor, οι SLIPKNOT ετοιμάζονται να τα ισοπεδώσουν όλα! Συγκρότημα που συγκαταλέγεται πλέον στα κορυφαία της metal σκηνής έχει κατακτήσει όλο τον πλανήτη με εκατομμύρια πιστούς οπαδούς και νούμερο πωλήσεων που προκαλεί ίλιγγο. Η μασκοφορεμένη εννεαμελής «συμμορία» από την Iowa των ΗΠΑ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα για να δώσουν ένα πολύ δυνατό live που το Ελληνικό κοινό το περιμένει χρόνια με ανυπομονησία.

Περισσότερα ονόματα για κάθε μέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το 2020, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα «Release The Earth From Plastic». Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.

Τιμές εισιτηρίων ανά ημέρα:

24/7 Slipknot + more tba

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 55 ευρώ. Η συγκεκριμένη τιμή θα διατηρηθεί μέχρι και την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 60 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 125 ευρώ.

13/6 Mercyful Fate + more tba

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 45 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ.

22/7 Sabaton, Amon Amarth, Testament + more tba

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 45 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ.

17/7 Judas Priest + more tba

Η προπώληση συνεχίζεται προς 45 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια προς 100 ευρώ.

Πακέτα εισιτηρίων:

2-DAY METAL TICKET (24/7 Slipknot & more tba + 22/7 Sabaton – Amon Amarth – Testament) / η προπώληση ξεκινάει προς 90 ευρώ.

3-DAY METAL TICKET A (24/7 Slipknot & more tba + 22/7 Sabaton – Amon Amarth – Testament + 17/7 Judas Priest & more tba) / η προπώληση ξεκινάει προς 120 ευρώ.

3-DAY METAL TICKET Β (24/7 Slipknot & more tba + 22/7 Sabaton – Amon Amarth – Testament + 13/6 Mercyful Fate & more tba) / η προπώληση ξεκινάει προς 120 ευρώ

FULL METAL TICKET (24/7 Slipknot & more tba + 22/7 Sabaton – Amon Amarth – Testament + 17/7 Judas Priest & more tba + 13/6 Mercyful Fate & more tba) / η προπώληση ξεκινάει προς 150 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.viva.gr / www.releaseathens.gr

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

More from Ερωτόκριτος Μιχαήλ
Αφιέρωμα : Leprous Live In Athens @ Fuzz Live Music Club Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020.
Οι Leprous είναι ένα συγκρότημα Tech / Extreme Prog Metal που ιδρύθηκε...
Read More
0 replies on “ΤΟΥ…RELEASE TO METALΟ! JUDAS PRIEST, SLIPKNOT, MERCYFUL FATE, SABATON, AMON AMARTH, TESTAMENT και πολλοί άλλοι στο RELEASE Athens 2020!”