Release Athens 2022 / Parov Stelar, ARTBAT, Kevin de Vries, ΣΆΒΒΑΤΟ, 18 ΙΟΥΝΊΟΥ 2022

Το Release Athens Festival υποδέχεται το Σάββατο 18 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού τον Marcus Fureder aka Parov Stelar. Ο Αυστριακός dj, ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό, άλλωστε από τη χώρα μας ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα του, και η πολυμελής μπάντα του μας υποδέχονται σε μία βραδιά η οποία αναμένεται να μας ξεσηκώσει και να μας χαρίσει ένα από τα μεγαλύτερα party του καλοκαιριού. Ο δημιουργός της Electro swing, έρχεται με την τελευταία του δουλειά Moonlight love affair στην οποία προσέδωσε διαφορετικές μουσικές κατευθύνσεις καθώς την εμπλούτησε με περισσότερο συναίσθημα κρατώντας ωστόσο το μοτίβο της ηλεκτρονικής μουσικής αναμεμειγμένη με jazz και οργανικά στοιχεία. Πρόκειται για το 9ο album της καριέρας του και ένα από τα πιο προσωπικά του. Το εξώφυλλο του δίσκου είναι σχεδιασμένο από τον ίδιο αφού ξεκίνησε την καριέρα του σαν ζωγράφος πολύ πριν ασχοληθεί με τη μουσική.

Τον Parov Stelar θα πλαισιώσουν ο Kevin de Vries κοι οι ARTBAT.

Ο Kevin de Vries έκανε την πρώτη του κυκλοφορία το 2015 και έκτοτε ακολούθησε μια ανοδική πορεία με συμμετοχές σε πολύ σημαντικά events. Ο Βερολινέζος dj θα μας παρασύρει σε ένα δυνατό set υπό τους ήχους της techno.

Οι ARTBAT (Artur & Botish) αποτελούν αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα και πιο περιζήτητα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής. Το ουκρανικό δίδυμο της μελωδικής techno, το οποίο ξεκίνησε στα underground clubs του Κιέβου, μετρά συμμετοχές στα μεγαλύτερα dance festivals του πλανήτη. Αναδείχθησαν stars of the year στο mixmag και κατέκτησαν την κορυφή στο Beatport.

Οι Ουκρανοί καλλιτέχνες κρατούν ενεργή θέση και δράση κατά του πολέμου και συμμετέχουν σε οργανώσεις προσφέροντας βοήθεια στους πρόσφυγες.

Χαιρόμαστε πολύ που το ουκρανικό δίδυμο θα βρεθεί κοντά μας στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου.

Άλλωστε η μουσική έχει ένα σύνθημα: ενώνει τους λαούς.

(Artbat)

Ραντεβού στην (δική μας) Πλατεία σε μια βραδιά που υπόσχεται πολύ χορό.

Tip Βάλτε άνετα παπούτσια! Στην τελευταία συναυλία του Parov Stelar λιώσαμε σόλες!

(Parov Stelar live Βιέννη 2022)

info
Σάββατο 18 Ιουνίου
Πλατεία Νερού, Φάληρο
www.releaseathens.gr

Η προπώληση συνεχίζεται προς 35€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:
1. Parov Stelar, ARTBAT, Kevin de Vries & more (18/6/22, Πλατεία Νερού) + London Grammar, LP, Hooverphonic, D3LTA, Daphne and the Fuzz (27/6/22, Πλατεία Νερού) προς 60€ (κέρδος 20€)
2. Parov Stelar, ARTBAT, Kevin de Vries & more (18/6/22, Πλατεία Νερού) + Pet Shop Boys, Thievery Corporation, Κ. Βήτα, Mazoha, Bobya Cottisha (30/6/22, Πλατεία Νερού) προς 60€ (κέρδος 20€)
Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr
To 2022, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα “Release The Earth From Plastic”. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλώσιμα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερα, σύντομα.

More from Δανάη Ρούσσου
Release Athens 2022 / Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Παιδί Τραύμα Πλατεία Νερού 25-6-2022
Φωτογραφική ανταπόκριση Νίκος Μαθιόπουλος Τι γιορτή, τι χαρά! Ω είναι ωραία στον...
Read More
0 replies on “Release Athens 2022 / Parov Stelar, ARTBAT, Kevin de Vries, ΣΆΒΒΑΤΟ, 18 ΙΟΥΝΊΟΥ 2022”