Release Athens 2016 /Day 3: PJ Harvey +more 07/06/16

Ολόφρεσκο 4ήμερο festival in town το Athens Release το οποίο με το καλημέρα σας έκανε την έκπληξη φέρνοντας στη χώρα μας πολύ μεγάλα ονόματα για headliners και την τρίτη μέρα διεξαγωγής, το ελληνικό κοινό θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί τη θρυλική PJ Harvey μαζί με τους Τhe Brian Jonestown Massacre, Slowdrive, Closer και The Noise figures!

Με 25ετή πορεία στο χώρο της ροκ και της εναλλακτικής μουσικής, η Polly Jean Harvey, θεωρείται από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο χώρο με πολλές επιτυχίες και βραβεύσεις στο βιογραφικό της. Tο 2001 κέρδισε το βραβείο Mercury, αλλά πέρα από αυτό, ήταν υποψήφια για 6 βραβεία Brit, 5 βραβεία Grammy και για δύο ακόμη Mercury. Επηρεασμένη από blues και jazz ήχους είναι η συνθέτης αμέτρητων και διαχρονικών επιτυχιών.

Ακούστε το ‘This is Love’ από τον δίσκο “Stories From The City, Stories From The Sea” (2000)

“Μεγάλωσα ακούγοντας John Lee Hooker, Howlin’ Wolf, Robert Johnson και πολύ Jimi Hendrix και Captain Beefheart. Έτσι εκτέθηκα σε όλους αυτούς τους μουσικούς σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό παρέμεινε μέσα μου και φαίνεται όλο και πιο πολύ όσο μεγαλώνω. Νομίζω ότι ο τρόπος που ζούμε καθώς μεγαλώνουμε είναι αυτό που ξέραμε όσο ήμασταν παιδιά.”, είπε στο Rolling Stone (1995).

Αναλυτικά η δισκογραφία της PJ Harvey:

Dry (1992),

Rid of Me (1993)

To Bring You My Love (1995),

Dance Hall at Louse Point (with John Parish) (1996),

Is This Desire? (1998),

Stories from the City, Stories from the Sea (2000),

Uh Huh Her (2004),

White Chalk (2007),

A Woman a Man Walked By (with John Parish) (2009),

Let England Shake (2011),

The Hope Six Demolition Project (2016)

Έρχεται στη χώρα μας στις 07 Ιουνίου με ολοκαίνουριο δίσκο, τον 11ο κατά σειρά, για τον οποίο ταξίδεψε σε Κοσσυφοπέδιο, Αφγανιστάν και Ουάσιγκτον ψάχνοντας έμπνευση για τα τραγούδια. Όπως αναφέρει και η ίδια, οι δύο είναι χώρες που έχουν πληγεί βαρύτατα από την Αμερικάνικη επέμβαση και η τρίτη επιλογή ήταν η πρωτεύουσα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα το πιο υποβαθμισμένο προάστιο της, η περιοχή Anacostia, αναζητώντας περισσότερο ομοιότητες παρά διαφορές ανάμεσα στα τρία αυτά μέρη.
Στο παρακάτω video μπορείτε να την απολαύσετε να ερμηνεύει το τραγούδι ‘The Community of Hope’ από τη νέα της δισκογραφική δουλειά ‘The Hope Six Demolition Project’ στην πρόσφατη εκπομπή The Andrew Marr Show στο κανάλι BBC One.

Άλλο ένα κομμάτι που θα ακούσουμε ζωντανά από το νέο της project της PJ Harvey:

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ:

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Ιανός, Reload, Media Markt, Ticket House και το www.viva.gr

Release Athens 2016 / Day 3 / Τρίτη 7 Ιουνίου: PJ Harvey + more t.b.a.

Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking 2.500 θέσεων.
Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα)/ Στάση “Δέλτα Φαλήρου”Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:00.

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες: Θωμάς Μαχαίρας (Release Athens) / [email protected]&[email protected] / 6936 161979 / Γιάννης Λυμπέρης – [email protected] . 6973 798192

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην Πλατεία Νερού, έναν όμορφο και δροσερό χώρο με εύκολη πρόσβαση για όλους.

www.releaseathens.gr
www.fuzzclub.gr

περισσότερα από Pelagia Vouidaski

Paradise Lost @ Fuzz Music Club

Σαββατοκύριακο “φωτιά” ήταν αυτό που μας πέρασε, και μπορεί το Σάββατο να...
διαβάστε περισσότερα