Paradise Lost: daylight before them dies

Πολυαγαπημένο σχήμα του ελληνικού κοινού, με μεγάλη προσέλευση σε κάθε εμφάνιση του, που απευθύνεται σε ευρύ κοινό του Metal. Ο λόγος για τους Paradise Lost, που θα εμφανιστούν στο TerraVibe την Κυριακή 02/07/17. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

Μπάντα ορόσημο για το Gothic Rock/Metal, με φανερές  τις επιρροές τους στα περισσότερα μεταγενέστερα συγκροτήματα του συγκεκριμένου (και όχι μόνο) ήχου. Οι Άγγλοι θα εμφανιστούν αυτή την καλοκαιρινή, ζεστή ημέρα και θα αποδείξουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν την σκοτεινή, γοτθική και ζοφερή ατμόσφαιρα που απορρέει από τα τραγούδια τους, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου. Οποίος αναφέρει ότι δεν θα παρευρεθεί γιατί τους έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν, να θυμηθεί το κλίμα που δημιουργείται σε κάθε συναυλία τους, όπως και τη λυτρωτική ενέργεια που εκπέμπει η μορφάρα Nick Holmes (Vocals), που αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο επιδραστικούς frontmen. Σίγουρα, μία τέτοια εμπειρία αξίζει να τη βιώνεις, οπότε δεν είναι αποδεκτή η προαναφερθείσα ”δικαιολογία”. Επίσης, κρίνεται άκρως απαραίτητο να σημειωθεί ότι κάθε εμφάνιση είναι μοναδική και διαφορετική, καθώς ακούγονται διαφορετικά κομμάτια κάθε φορά, ενώ παράλληλα γίνεσαι μέρος της ιστορίας που γράφει με την εκάστοτε εμφάνισή του το συγκρότημα. Και το να είσαι μέρος της ιστορίας έχει, πραγματικά, αξία ανεκτίμητη.

Διαθέτοντας φανατικούς οπαδούς που τους στηρίζουν από το πρώτο κιόλας έργο, “Lost  Paradise(1990), και έχοντας κυκλοφορήσει τα αριστουργήματα “Gothic (1991), “Shades Of God(1992), “Icon(1993) και “Draconian  Times(1995), παραμένουν σταθεροί σε ποιότητα και ποσότητα, κάτι που διατηρείται φυσικά στο ακέραιο και στο “The Plague Within(2015). Μέσα από  τα τραγούδια τους, θα μας μιλήσουν για τον φόβο, τον θάνατο, αλλά και την ζωή, με τον μοναδικό τους μελαγχολικό τρόπο. “No Hope in Sight“, “Hallowed  Land“, “As I Die“, ”Return to the Sun“, ”Faith Divides Us – Death Unites Us”, “Gothic“, “Embers Fire“, “Say Just Words“, “The Last Time” και θα ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός. Θα ακουστούν κομμάτια από την Doom/Death Metal εποχή τους, μέχρι και την σημερινή, καθώς τιμούν τα περισσότερα Full- length τους. Δεν αφήνουν πίσω τους τα πρώτα δημιουργήματα που λάτρεψαν οι οπαδοί, όμως ούτε τα επόμενα, τα οποία προσέγγισαν ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στο τελευταίο album, οι Paradise Lost έχουν επιστρέψει στον πιο ακραίο ήχο τους, οπότε κάποιοι που ίσως τους είχαν παραμερίσει, καλό θα ήταν να ξεσκονίσουν το υλικό τους και όσοι που για κάποιο μυστήριο λόγο δεν τους έχουν ακούσει ακόμα, θα χρειαστούν εντατική μελέτη, η οποία αναμένεται να τους εξελίξει μουσικά, ενώ θα διευρύνει και τους μουσικούς και μη ορίζοντές τους.

Η Didi δεν υπόσχεται, αλλά δεσμεύεται, πως η συναυλία θα μείνει αξέχαστη.

Genre:

Gothic Rock/Metal

Main:

Lost Paradise (1990)

Gothic (1991)

Shades of God (1992)

Icon (1993)

Draconian Times (1995)

One Second (1997)

Host (1999)

Believe in Nothing (2001)

Symbol of Life (2002)

Paradise Lost (2005)

In Requiem (2007)

Faith Divides Us – Death Unites Us (2009)

Tragic Idol (2012)

The Plague Within (2015)

Current lineup:

Stephen Edmondson (Bass)

Gregor Mackintosh [Guitars (lead), Keyboards)

Aaron Aedy [Guitars (rhythm)]

Nick Holmes (Vocals)

Waltteri Väyrynen (Drums)

Στην πρώτη φάση της προπώλησης (μέχρι 15.01.2017) τα εισιτήρια θα κοστίζουν 33€
Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 42€

Τα εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης, μπροστά στη σκηνή (Golden Standing Tickets) θα κοστίζουν 50€

Τα V.I.P. εισιτήρια θα κοστίζουν 50€
(Με την αγορά τριών V.I.P./ Golden Standing εισιτηρίων, θα δίνεται και ένα V.I.P. Parking Pass)

Ταμείο: Η τιμή εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 45€
Η προπώληση ξεκινάει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Tags from the story
, ,
Written By
More from Marios Stais

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIVE ΤΟΥΣ NIGHTSTALKER

Οι Nightstalker έπειτα από την κυκλοφορία του καινούργιου τους δίσκου ( As...
Read More