ΩΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ DAY 3 RELEASE ATHENS FESTIVAL @ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – JAMIROQUAI, PAROV STELAR, CIGARETTES AFTER SEX, SILLYBOY’S GHOST RELATIVES, STELLA, ΚΥΡΙΑΚΗ 17 06 2018

Το πρόγραμμα της τρίτης μέρας του Release Festival θα είναι το εξής:

  • 17:00 – Πόρτες / Ταμείο
  • 17:45 – STELLA
  • 18:30 – SILLYBOY’S GHOST RELATIVES
  • 19:30 – CIGARETTES AFTER SEX
  • 21:00 – PAROV STELAR
  • 23:00 – JAMIROQUAI

 

Η τρίτη και τελευταία μέρα του Release Athens Festival, φέρνει κοντά μας τους Jamiroquai, που ενώ πέρυσι δεν καταφέραμε να τους δούμε (λόγω προβλήματος υγείας του Jay Kay), τώρα έχει φτάσει ο καιρός και μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι την εμφάνισή τους.

Οι Jamiroquai, με μια πορεία που μετράει πάνω από είκοσι χρόνια, έρχονται με την pop / funk μουσικής τους, να κλείσουν ανεβαστικά και χορευτικά το φεστιβάλ.

 

Ο χορός όμως θα έχει ξεκινήσει από πιο πριν, με τον Parov Stelar στην σκηνή. Όσοι τον είχαν δει δυο χρόνια πριν ξέρουν: η electro – swing (κυρίως) μουσική, τα πνευστά και οι τραγουδιστές παραταγμένοι μπροστά στην σκηνή, σε κάνουν να νιώθεις τον ρυθμό και τον παλμό άμεσα και ακαριαία.

 

Η μεταβατική ώρα της δύσης του ήλιου που θα παίξουν οι Cigarettes AfterSex την αισθαντική μουσική τους, είναι ιδανική για απόλαυση, ονειροπόληση και χαλάρωση και ότι πρέπει για τα μουσικά δρώμενα που θα ακολουθήσουν.

 

Την δικιά τους πνοή θα δώσουν στο άνοιγμα του φεστιβάλ οι δικοί μας  Sillyboys Ghost Relatives, και η Stella, με την retro pop και rock μουσική τους αντίστοιχα.

 

 

Από Δελτίο Τύπου

Όπως πάντα, όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Νερού, έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα, με πολύ εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από κάθε μέρος – και με κάθε μεταφορικό μέσο – της Αθήνας.

Η προπώληση για τις 17 Ιουνίου συνεχίζεται, προς 43 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 80 ευρώ (διπλό εισιτήριο).

Επίσης, ξεκινάει η διάθεση τριήμερου εισιτηρίου προς 105 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων:

31/5 – προς 100 ευρώ

1/6 – προς 100 ευρώ

17/6 – προς 120 ευρώ

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:
Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &stools για όλους
Ø open bar
Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
Ø ιδιωτικό parking
Ø ξεχωριστές τουαλέτες
Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.
Όλα τα εισιτήρια διατίθενται έως και σε 4 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και αγορά από το www.viva.gr

Διάθεση:

Online / www.releaseathens.gr και www.viva.gr / τηλεφωνικά στο 11876,

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Επισκεφτείτε το site και τη facebook page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, εκτενέστερα βιογραφικά των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώληση και πρόσβαση στην Πλατεία Νερού:

www.releaseathens.gr
https://www.facebook.com/releaseathens/

Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:

Θωμάς Μαχαίρας / [email protected] / 6936161979
Γιάννης Λυμπέρης / [email protected] / 6945622781

 

0 replies on “ΩΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ DAY 3 RELEASE ATHENS FESTIVAL @ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – JAMIROQUAI, PAROV STELAR, CIGARETTES AFTER SEX, SILLYBOY’S GHOST RELATIVES, STELLA, ΚΥΡΙΑΚΗ 17 06 2018”