Marauder: the Greek revolution begins

Στα όπλα! Οι Marauder θα εμφανιστούν live την Τετάρτη 07/06/17 στο Κύτταρο και ήδη προετοιμαζόμαστε για τα πολεμικά σκηνικά που θα λάβουν χώρα. This fight is ours.

Οι Marauder είναι Epic Heavy/Power Metal masters, κάτι που επιβεβαιώνεται ρίχνοντας απλώς μια ματιά στον πλούσιο, ποιοτικά και ποσοτικά, κατάλογό τους: το ”1821(2000) αποτελεί ένα καθηλωτικό concept album σχετικά με την Ελληνική επανάσταση του 1821 που σε αφήνει με την τρίχα κάγκελο (9), το ”Life?(2004) είναι ένα αριστούργημα (9), στο ”Face the Mirror(2008), κύριοι, έχουμε ΘΕΜΑ (10). Είναι ο τρόπος που προφέρονται οι λέξεις, είναι η συναισθηματική φόρτιση που εντοπίζεται στην φωνή και που τις δίνει το απαραίτητο χρώμα, είναι τα αιχμηρά riffs που σε κόβουν θανάσιμα, είναι η αίσθηση της ειλικρίνειας και των αγνών προθέσεων που εκπέμπουν, είναι η περηφάνια της καταγωγής που σου προσφέρουν, είναι όλα αυτά μαζί που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως, μαθαίνοντας το υλικό τους, προχωράς σωστά στο μουσικό σου ταξίδι, διευρύνεις τους μουσικούς και μη ορίζοντές σου και ολοκληρώνεσαι ψυχικά. Ζωή, Metal, Ιστορία, Ήρωες. Η μπάντα σου προσφέρει food for thought πάνω σε ζητήματα που μας απασχολούν σε καθημερινή βάση, βάζοντάς σε στη διαδικασία να επανεξετάσεις γεγονότα και καταστάσεις από οπτικές που έως τώρα αγνοούσες.

Ας σταθούμε όμως λίγο στο ”1821(2000). Η Ελληνική επανάσταση αποτελεί πλούσια πηγή έμπνευσης. Πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που σημάδεψαν ανεξίτηλα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμα και ατόμων παντελώς άσχετων με την Ελληνική ιστορία, πόσο μάλλον ατόμων που έχουν εμβαθύνει σε αυτήν. Όλα αυτά, φωτισμένα μέσα από καθαρά ηρωικό πνεύμα, σε προσκαλούν να τα δεις μέσα από αυτό το συγκεκριμένο πρίσμα, ενώ σε προκαλούν να αισθανθείς όπως θα αισθανόσουν αν βρισκόσουν ο ίδιος εν ζωή εκείνα τα δύσκολα χρόνια. Βέβαια, η ποιότητα των Marauder αντανακλάται και έξω από τους 4 τοίχους του studio. Live, η μπάντα takes no prisoners. ”Metal Warriors”, ”Face the Mirror”, ”The Greek Revolution Begins”, ”The Fall”. Ραγίζουν τα τσιμέντα. Αυτός είναι και λόγος άλλωστε, που η μπάντα διαθέτει πιστούς fans ανά τον κόσμο, οι οποίοι την ακολουθούν πιστά και με πλήρη αφοσίωση σε κάθε της βήμα. Ξεκίνα τώρα, λοιπόν, την εντατική μελέτη του υλικού τους και ετοιμάσου να ταξιδέψεις σε ιστορικούς χρόνους και τόπους, να βιώσεις πράγματα που ως τώρα απλώς διάβαζες γι’αυτά, να λάβεις μέρος σε συγκρούσεις δίπλα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Μέγα Αλέξανδρο, να επανεξετάσεις θέματα της ζωής και της καθημερινότητάς σου και να βγεις από κάθε μάχη, κυριολεκτική και μεταφορική, νικητής. Ο Ιούνιος του 2017 είναι κοντά.

Η Made of Stone πρόκειται να διοργανώσει μια εξαίσια συναυλία. Πιάσε το καριοφίλι, έχουμε πόλεμο!

Genre:

Epic Heavy/Power Metal

Main:

Sense of Metal (1997)

1821 (2000)

Life? (2004)

Face the Mirror (2008)

Elegy of Blood (2012)

Bullethead (2016)

Current lineup:

Thodoris Paralis (Bass)

George Sofronas (Guitars)

Andreas Tsaousis (Guitars)

Nikos Antonoyiannakis (Vocals)

Babis Antaloudakis (Drums)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• 12€ (προπώληση)
• 15€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η έναρξη της προπώλησης θα ανακοινωθεί σύντομα):
Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)
EAT METAL RECORDS (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, Εξάρχεια, Αθήνα, τηλ.: 213 0378553, www.eatmetalrecords.com
)
No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα, τηλ.: 210 3830981,www.noremorse.gr
)
Sirens Records (Νικηταρά 14, Αθήνα, τηλ.: 210 3822304)
• Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
• Media Markt
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores
• Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/kyttaro/blaze-bayley-live-in-athens

More from Theodore Kritikos

DESTRÖYER 666, SLAUGHTERED PRIEST, SKULL KORAPTOR @ΚΥΤΤΑΡΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/10/16

Deströyer 666, όνομα και πράμα. Την Παρασκευή 07/10/16, το Κύτταρο μετατράπηκε σε...
Read More