Κατανοώντας ότι για να ενταχθούν στην ανθρώπινη κοινωνία θα έπρεπε να αποκρύψουν τις αληθινές τους ταυτότητες και να πάρουν ψευδώνυμα, επέλεξαν να ενδυθούν τους φοιτητές, σπουδάζοντας είτε βιομηχανικό σχέδιο είτε τηλεόραση, η ομάδα άρχισε να διαμορφώνει έναν τρόπο για να μάθει περισσότερα για το νέο τους γήινο περιβάλλον.
Γρήγορα προσελκύθηκαν από την ποπ κουλτούρα και την ανεξάρτητη μουσική, αποφάσισαν ότι το πολυδοκιμασμένο κλισέ ενός ροκ συγκροτήματος θα ήταν ρεαλιστικά το τέλειο όχημα για να διασχίσουν τον κόσμο και να συνεχίσουν την έρευνά τους. Η πλήρης ένταξη στην κοινωνία της Γης μπορούσε έτσι να ξεκινήσει για αυτό που σύντομα θα γινόταν γνωστό στον κόσμο ως Man or Astro-Man?
Κι έτσι οι θρύλοι του surf/garage/alt-rock προσγειώνονται επιτέλους στον Ευρωπαϊκό Νότο αυτή τη φορά και στον Ναό που επικοινωνεί αμιγώς με εξωγήινες πύλες, τον Ναό της Αθήνας φυσικά.
Μαζί τους οι αγαπημένοι μας Telestons
Οι Τέλεστονς αμιγώς καλοκαιρινή μπάντα, αναδύονται απο τον “αφρό,κρέμα παγωτό” της σύγχρονης μουσική σκηνής. Με έδρα το λιμάνι στον Πειραιά ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, κολυμπώντας στην παράδοση , συνεχίζουν το έργο τους ατενιζοντας το μελλον. Σαν τους μεταλλαγμένους σολωμούς που πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα.
Το όνομα είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό μυθολογικό πλάσμα Tελεστω, ωκεανίδα, κόρη του Ωκεανού και της Θετις.
https://www.facebook.com/events/714901677360284/