MAGIC DE SPELL, ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ @ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΑΒΒΑΤΟ 25 07 2020

Η πρώτη μουσική έξοδος του Sinavlia.gr

Παραγωγή μουσικών αντισωμάτων με Magic de Spell, Ενδελέχεια και Υπόγεια Ρεύματα!

Το στοίχημα της υγείας μας -μέχρι που γράφονται αυτές οι γραμμές- φαίνεται να οδεύει σε θετικούς δρόμους με σταθερούς ρυθμούς.

Η χώρα μας μπήκε στον χορό της πρωτόγνωρης κατάστασης της καραντίνας στις αρχές Φεβρουαρίου και όλο αυτό το διάστημα ζούσαμε χωρίς να ζούμε, μακριά από τους αγαπημένους μας και μακριά από ότι μας γεμίζει, εν προκειμένω, την μουσική της καρδιάς μας.

Τώρα που έχουμε αποκτήσει ξανά, ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας και με κάποια νέα δεδομένα που στοχεύουν στον αμοιβαίο σεβασμό για την υγεία όλων μας, ήρθε η ώρα να γεμίσουμε ξανά με αγαπημένες νότες τις ζωές μας.

Η γράφουσα το παρόν, αλλά και πόσος ακόμα κόσμος μαζί της, προσμένουν να παρακολουθήσουν την πρώτη τους συναυλία μετά το lockdown. Μια γλυκιά ανυπομονησία που θα ακούσουμε live τις ψυχές του ελληνικού μας ροκ, να νιώσουμε τον παλμό τους και να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί τους, τραγουδώντας στίχους που έχουν μείνει χαραγμένοι στην συλλογική μουσική μας μνήμη!

Η δεκαετία του ’80, ήταν μια περίοδος ζύμωσης και άνθησης της ελληνικής ροκ σκηνής, που έπειτα μπαίνοντας δυναμικά στην δεκαετία του ’90, η τότε νεολαία έζησε έντονα τον παλμό της. Από τότε έως σήμερα, τα τραγούδια τους συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν, άλλους σε μια αγαπημένη εφηβεία, αλλά όλους μας, μας εκτοξεύουν στην εκρηκτική ροκ τους στρατόσφαιρα.

 Magic de Spell

Όταν νυχτώνει, βγαίνει ένας έρωτας στους δρόμους θεοπάλαβος, ηθοποιός περιπλανώμενου θιάσου, ένας θεός, ένας αλήτης ερμαφρόδιτος που κάνει τούμπες, υποκρίνεται μπροστά σου.

Εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά
Εμένα οι φίλες μου είναι σύρματα τεντωμένα

Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν
(πλύνε τις αμαρτίες, όχι μόνο το πρόσωπο)

Ενδελέχεια

Καυτή βροχή στα μάτια σου ξεπλένει την αλήθεια Θα ξαναρθούν μικρές χαρές

Γι’ αυτά που έφυγαν και δε γυρνάνε; Για ότι πίστεψα κι ακόμα μου χρωστά;

Να σέρνομαι σε πέλαγα αρμυρά παρά της νοσταλγίας υπηρέτης. Να πέφτω στα κερένια μου φτερά, του άπιαστου αφέντης και επαίτης.

Υπόγεια Ρεύματα

Με την σκιά μου να πετώ,
να πετώ.
Να πιάνω αστέρια στο βυθό,
στο βυθό, βυθό της μουσικής σου.

Ο χώρος δεδομένος
Κι εσύ απ’έξω μια ζωή
Ο χρόνος τελειωμένος
Πάντα κοντά, ποτέ μαζί

Το φως να παίρνει την ματιά ο χώρος τα όνειρά σου και τα νερά του ποταμού να σε τραβάν μακριά

Πληροφορίες

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020
Πόρτες: 19:30 – έναρξη: 21:00
Γενική είσοδος : 13€ (μόνο ηλεκτρονικά – μόνο καθήμενοι)
Η πώληση εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4. Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της συναυλίας, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση. Η χρήση μη ιατρικης μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας. Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ: https://athens-technopolis.gr/index.php/el/oroi-eisitirion.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
[email protected] , www.athens-technopolis.gr

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Written By
More from Maria Sarantou
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – BRASS AGAINST @ GAGARIN 205 LIVE MUSIC SPACE, ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Ξεκινώντας την ευρωπαϊκή τουρνέ τους από την Ελλάδα, οι Brass Against εμφανίστηκαν...
Read More
0 replies on “MAGIC DE SPELL, ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ @ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΑΒΒΑΤΟ 25 07 2020”