Η Viva έσωσε την συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα

Η συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα ήταν πραγματικά υπέροχη. Ακούσαμε όλες τις επιτυχίες του ακομα και το τραγουδι του Ζορμπά σε ενα συντομο τζαμάρισμα με τον κιθαριστα του.  Αυτο που δεν μαθαμε παρα μονο μετα το τελος της συναυλίας ειναι το παρασκήνιο το οποίο αν μη τι άλλο τιμά τη Viva και τη δουλειά που κάνει ολα αυτά τα χρόνια στο χώρο του θεάματος.

Αυτη ειναι η ανακοίνωση:

Η μεγάλη συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα, στις 18 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε κανονικά με την αποκλειστική συνδρομή της Viva.
Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη.
Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ’ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία.

Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά.
Ταυτόχρονα, η Viva έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.

Η εν λόγω συναυλία έρχεται να προστεθεί στα 35.000 events που η Viva έχει υποστηρίξει στα τελευταία 10 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο των πολιτιστικών θεαμάτων, με πάνω από 46 εκατομμύρια εκδοθέντα εισιτήρια, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να προστατεύσει τους εκατομμύρια καταναλωτές που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται.

Απο τη σελίδα της Viva στο Facebook

Tags from the story
, , ,
More from Thanasis Maikousis
2Cellos – Οδηγίες προσέλευσης και πρόγραμμα εμφάνισης
Προς διευκόλυνση του κοινού κατά την προσέλευση του, στην συναυλία των 2...
Read More
0 replies on “Η Viva έσωσε την συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα”