ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΩΝ MADRUGADA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | TAE KWON DO ARENA

Τα πάντα είναι έτοιμα για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες των Madrugada στην Ελλάδα και ήρθε ή ώρα να δούμε τις τελευταίες χρήσιμες λεπτομέρειες.

Οι Πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00, ο Luke Elliot θα ξεκινήσει στις 20:30 και οι MADRUGADA στις 21:45.

Όλοι οι θεατές θα πρέπει να έχουν ευδιάκριτο το barcode του εισιτηρίου τους, είτε εκτυπωμένο είτε κατεβασμένο στο κινητό τους.

Στην Κεντρική είσοδο του Tea Kwon Do θα υπάρχουν ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ για τις ξεχωριστές εισόδους: ΑΡΕΝΑκαι ΚΕΡΚΙΔΕΣ. Οι θεατές παρακαλούνται να κατευθύνονται στην αντίστοιχη είσοδο με αυτήν του εισιτήριου τους για την ευκολότερη είσοδο στη συναυλία.

Για τη δική σας διευκόλυνση παρακαλούμε μην φέρετε σακίδια εντός του Tae Kwon Do. Θα υπάρχει έλεγχος των σακιδίων κατά την είσοδο, τόσο για τη δική σας ασφάλεια καθώς και των καλλιτεχνών. Εάν κρατάτε σακίδιο θα πρέπει να περιμένετε για τον έλεγχό του. Εντός του συναυλιακού χώρου υπάρχουν κιλικία για νερά και ποτά.

Υπάρχει δωρεάν παρκινγκ.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων για τις συναυλίες των MADRUGADA ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 της κάθε ημέρας συναυλίας. Στη συνέχεια το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια (εφόσον υπάρχουν) από το Box Office που θα λειτουργεί στον χώρο των συναυλιών, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στις τιμές Ταμείου.

Madrugada

Industrial Silence European Tour 2019

Αθήνα
Κυριακή 7 & Δευτέρα 8 Απριλίου
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do Arena

Opening Act Luke Elliot

Last Details19:00: Doors open
20:30-21:05: Luke Elliot on stage (opening act)
21:45: Madrugada on stage

Box Office Αθήνα: 18:30

Tags from the story
More from Thanasis Maikousis

Tom Odell – Λεπτομέρειες που αφορούν στη  διαδικασία επιστροφής χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας του στην Τεχνόπολη.

Λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδικασία επιστροφής χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας...
Read More