Arch Enemy: Under Black Flags We March

Arch Enemy 04/2017

Το σήμα δόθηκε, η επανάσταση ξεκίνησε. Οι Melodic Death Metal masters, Arch Enemy, θα εμφανιστούν live την Παρασκευή 22/09/17 στο Piraeus 117 Academy, οι δρόμοι θα πάρουν φωτιά, και η η μαύρη σημαία θα υψωθεί.

Οι Arch Enemy είναι οι φυσικοί ηγέτες του Melodic Death Metal, με έναν ποιοτικά και ποσοτικά πλούσιο δισκογραφικό κατάλογο στο ενεργητικό τους. Κάθε κυκλοφορία τους αποτελεί γροθιά στη μούρη των καταπιεστών όλου του κόσμου, ένα κοινωνικά προβληματισμένο manifesto που σε κάνει να σηκωθείς και να φωνάξεις για ό,τι σε αδικεί, να υπερασπιστείς ως το τέλος τις ιδέες σου με το όποιο τίμημα: στο ”Stigmata(1998) εξαπολύουν μια θανατηφόρα επίθεση που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά της (9) και το ”Burning Bridges(1999) βάζει φωτιά στις γέφυρες, ενώ βρίσκεται πάνω σε αυτές (9). Φυσικά, στην επικείμενη συναυλία της η μπάντα πρόκειται να παρουσιάσει και υλικό από το νέο ”Will to Power(2017), οπότε και η προσμονή έχει ήδη εκτιναχτεί στα ύψη. Σκοτάδι, Ανθρωπότητα, Αντι-θρησκεία, Επανάσταση, Κοινωνία. Με το που ξεκινήσεις να μελετάς εντατικά το υλικό τους και γίνεις fan, αποκτάς μια κόντρα-σε-όλους-και-σε-όλα στάση ζωής, προβληματίζεσαι και αναθεωρείς για τις δομές της ίδιας της κοινωνίας και της όποιας τεχνητής ιεραρχίας υφίσταται εντός της και σπας οποιαδήποτε δεσμά σε κρατούν πίσω.

Βέβαια, η ποιότητα των Arch Enemy εντοπίζεται και πέρα από τις studio κυκλοφορίες τους, στην συναυλιακή τους δραστηριότητα. Live γίνεται ο κακός χαμός. ”Revolution Begins”, ”War Eternal”, ”Ravenous”, ”Stolen Life”, ”My Apocalypse”, ”You Will Know My Name”, ”Under Black Flags We March”, ”No Gods, No Masters”, ”We Will Rise”, ”Snow Bound”, ”Nemesis”. Πόλεμος. Γι’αυτόν τον λόγο, άλλωστε, η μπάντα διαθέτει φανατικούς ακολούθους ανά τον κόσμο που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα, δισκογραφικό ή συναυλιακό. Γιατί ο Michael Amott (Guitars, Bass, Keyboards) είναι μια μουσική ιδιοφυΐα. Γιατί ο Daniel Erlandsson (Drums) γκρεμίζει τοίχους. Γιατί ο Sharlee D’Angelo (Bass) αποτελεί ήρεμη δύναμη. Γιατί ο Jeff Loomis (Guitars) είναι μορφάρα. Γιατί η Alissa White-Gluz (Vocals) διαθέτει μια φυσική οργή που προκαλεί κοινωνική αναταραχή. Γιατί, όντας fans, αποκτάμε φωνή για να αντισταθούμε σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε επιθυμεί να μας ελέγξει. Και αν δεν είσαι ακόμα ένας από εμάς, αυτή είναι η ευκαιρία σου να γίνεις. Επένδυσε χρόνο και χρήμα στην μπάντα, διεύρυνε τους μουσικούς σου και μη ορίζοντες- άλλωστε, η ψυχική ολοκλήρωση είναι και ο λόγος της αφοσίωσης στο Metal. Legions, η φωνή της αναρχίας καλεί. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, να γίνετε μέρος της ιστορίας, γιατί τον Σεπτέμβριο του 2017 οι γροθιές θα σηκωθούν στον αέρα.

Η Playfalse πρόκειται να διοργανώσει μια εξαίσια συναυλία. Η ώρα είναι τώρα. Under black flags we march.

Genre:

Melodic Death Metal

Main:

Black Earth (1996)

Stigmata (1998)

Burning Bridges (1999)

Wages of Sin (2001)

Anthems of Rebellion (2003)

Doomsday Machine (2005)

Rise of the Tyrant (2007)

The Root of All Evil (2009)

Khaos Legions (2011)

War Eternal (2014)

Will to Power (2017)

Current lineup:

Michael Amott (Guitars, Bass, Keyboards)

Daniel Erlandsson (Drums)

Sharlee D’Angelo (Bass)

Jeff Loomis (Guitars)

Alissa White-Gluz (Vocals)

Ώρα έναρξης: 20:30 – Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) – 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) – 30 Ευρώ (Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων

Αθηνα

Ticket House – Metal Era – No Remorse Records – Reload Stores – Cinema Libre – Uncle Chronis Tattoo – Monsterville
ON-LINE: www.ticketpro.gr – www.123tickets.gr

More from Theodore Kritikos

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ANNIHILATOR LIVE

Απανωτά χτυπήματα οι ανακοινώσεις για την επερχόμενη συναυλιακή season, αλλά η επίσκεψη...
Read More