ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – THE WEDDING PRESENT @ TEMPLE ATHENS – ΠΕΜΠΤΗ 14 12 2017

 

Στο νέο ζεστό χώρο του Temple Athens στον Κεραμεικό, εμφανίστηκαν οι The Wedding Present, για πέμπτη φορά στην χώρα μας, όπως μας ανάφερε και ο David Gedge επί σκηνής.

Λίγο μετά τις 22:00, τους υποδέχτηκαν θερμά οι φαν του συγκροτήματος που είχαν γεμίσει το κάτω μέρος. Από την αρχή της συναυλίας, μας έμπασαν στην indie rock μουσικής τους, στον γνώριμο ήχο που είχαν στο ξεκίνημα τους 30 χρόνια πριν.

 

 

Μας έπαιξαν κομμάτια από όλη τους την μουσική τους πορείας, δίνοντας έμφαση στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, αλλά και στα τραγούδια των δύο τελευταίων τους δίσκων.

Από τα πιο ρυθμικά τους κομμάτια μέχρι τα πιο δυνατά, οι κιθάρες και τα ντραμς βάραγαν ασταμάτητα, με πιο δυνατές στιγμές τους τα Yeah Yeah Yeah Yeah, Deer Caught In The Headlights, Everyone Thinks He Looks Daft, αλλά και τα Kennedy και το Bewitched στο κλείσιμό τους.

 

 

Δεν έλειψαν βέβαια και οι «παραγγελιές», με τον κόσμο να φωνάζει στα κενά των τραγουδιών, άλλα που ήθελε να ακούσει, με τον τραγουδιστή να τους ενημερώνει ότι.. δεν είναι  jukebox.

Από ότι φάνηκε, δεν άφησε κάποιον παραπονούμενο με την σύνθεση του setlist, σε μια βραδιά που γέμισε νοσταλγία με τα τραγούδια τους και την αίσθηση αυτή την ολοκλήρωσε και η διαρρύθμιση του χώρου, με τον κόσμο να βρίσκεται δίπλα τους στην σκηνή.

 

Written By
More from Maria Sarantou

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – MONO + A STORM OF LIGHT + CALDERA @ FUZZ LIVE MUSIC CLUB, ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Στον απόηχο μιας συναυλίας φαίνεται κατά πόσο ευχαρίστησε και επηρέασε τους θεατές...
Read More