ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – JAMES TAYLOR QUARTET + TFATFY @ GAGARIN 205 LIVE MUSIC SPACE, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 12 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου, το Gagarin πρόσφερε στους παρευρισκόμενους μέσω των καλεσμένων του μια jazz σύμπνοια: ύφους, διάθεσης, ρυθμού, αποτελέσματος.. Από όποια μεριά κι αν το δεις, support και κύριο συγκρότημα έχτισαν την βραδιά με γεωμετρική πορεία προς τα πάνω και όσοι ήρθαν από νωρίς έζησαν ένα γεμάτο τρίωρο jazz εμπειρίας.

Ξεκινώντας στις 21:30 το κουαρτέτο των TFATFY και για πενήντα περίπου λεπτά μας έπαιξαν κομμάτια από τον δίσκο τους Well, excuse me και μας συνεπήραν με την ορμή και την φρεσκάδα του ήχου τους. Ο μπασίστας του συγκροτήματος, με άνεση, απλότητα και χιούμορ, άνοιξε γέφυρα επικοινωνίας με το κοινό και το συγκρότημα κέρδισε ειλικρινή χειροκροτήματα για την καλή τους μουσική, αλλά και για την γνήσια χαρά που μετάδωσαν μέσω αυτής.

Την επόμενη μιάμιση ώρα που διήρκησε η εμφάνιση του JAMES TAYLOR QUARTET, η ορμή μετατράπηκε σε χείμαρρο. Το hammond στα χέρια του James Taylor έβγαλε ότι ήχο ήταν δυνατό να βγάλει, καθώς τα έδωσε όλα παρέα με τα υπόλοιπα μέλη του κουαρτέτου. Από την φινετσάτη εμφάνισή τους αποχωριστήκαν λόγω ζέστης σακάκια και γραβάτες και έτσι το αψεγάδιαστο αντικαταστάθηκε με το χαλαρό, καθώς  στα σηκωμένα μανίκια, είχε εισχωρήσει η χαρά και η υποδιέγερση όλης της βραδιάς.

Ο κόσμος λικνιζόταν, χόρευε,τραγουδούσε και συμμετείχε στον ρυθμό με την καθοδήγηση του James Taylor που στο τέλος μοίρασε χαμόγελα και CD, που οι παρευρισκόμενοι τα πήραν με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.


Φωτογραφίες: Καλλιόπη Κατσιδονιώτη

Written By
More from Maria Sarantou

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – MAYBESHEWILL – Fuzz Live Music Club, ΠΕΜΠΤΗ 25 02 2016

Ήταν, πράγματι, μια όμορφη rock μουσική βραδιά. Ήρθαμε να ακούσουμε ένα αγαπημένο...
Read More