ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – 1000MODS + MILLION HOLLERS @ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 09 2018

Οι προσδοκίες για την ανταπόκριση του κόσμου στην συναυλία των Χιλιομόδιων στο Θέατρο Βράχων την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, έγιναν πραγματικότητα, με τους παρευρισκόμενους να καταφτάνουν από νωρίς και στην εμφάνιση του συγκροτήματος ένα ξαναμμένο πλήθος να έχει γεμίσει τον χώρο.

Την βραδιά άνοιξαν, στις 20:30 και σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι Θεσσαλονικείς Million Hollers. Δημιουργήθηκαν το 2011 και έχουν ένα EP στο ενεργητικό τους με τίτλο “Once Upon A Whiskey”.

Με δύο ηλεκτρικές κιθάρες, τα ντραμς και μια γεμάτη τσαγανό γυναικεία φωνή, μας ηλεκτρίσανε από το αρχή και για την μισή ώρα που κράτησε το πρόγραμμα τους, με τις άγριες μπλουζιές τους.

Την αναβιωμένη εκδοχή του ροκ τους την ένιωθες στο κορμί, μιας και έβλεπες θεατές να λικνίζονται στον ρυθμό τους, που στο τέλος τους αποχαιρέτισαν με ένα ζεστό χειροκρότημα.

 

Τρία τέταρτα πέρασαν συνολικά από την εμφάνιση των 1000Mods στην σκηνή και η υπομονή του κόσμου είχε χτυπήσει κόκκινο. Έτσι, με το που έκανε την εμφάνισή του το πρώτο μέλος του συγκροτήματος, ο κόσμος άρχισε να επευφημεί και να χειροκροτάει δυνατά.

Ξεκίνησαν δυναμικά το πρόγραμμά τους και ο κόσμος δεν ήθελε πολύ για να πάρει φωτιά, τυπικά περίμενε να ακούσει το παρασύνθημα. Μια μεγάλη μερίδα πλήθους μπροστά στην σκηνή, σχεδόν σε όλη την διάρκεια της συναυλίας επιδίδονταν σε moshing και σε stage diving. Αναμμένες δάδες, τραγούδι και χορό, ήταν το σκηνικό που συμπλήρωσε την δυναμική εμφάνιση των 1000mods, που κράτησε μαζί με το encore μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά και γέμισαν τον κόσμο αδρεναλίνη με τον stoner ήχο τους που τον βάραγαν ακούραστα και ασταμάτητα.

Ο τραγουδιστής, σε μικρά κενά ανάμεσα στα τραγούδια ήταν ομιλητικός με τον κόσμο και αφιέρωνε τα τραγούδια τους με χαλαρή διάθεση και με λίγα λόγια γεμάτα νόημα: στα κορίτσια που βρίσκονταν εκεί, στον Παύλο Φύσσα, στα φάρμακα που δεν πρέπει να παίρνουμε, μέχρι τις μάγισσες που μας ρουφάνε την ψυχή. Σε κάποια κομμάτια, ξεκίναγε το τραγούδι πρώτα ο κόσμος (Road to Burn), ενώ σε κάποια άλλα άναβαν από τις πρώτες νότες που ακούγονταν, (Low), η γενική όμως αίσθηση ήταν ότι ο κόσμος βρισκόταν σε εγρήγορση όλη την βραδιά, που μέσα στα άλλα ακούστηκαν τα κομμάτια She, Electric Carve, The Son, Loose, Vidage. 

Προς το τέλος της βραδιάς και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που βρίσκονταν εκεί, ανάφερε ότι κλείνουν περίπου δύο χρόνια στον δρόμο. Από την πρώτη τους περιοδεία στις ΗΠΑ, στο Hellfest και σε άλλα φεστιβάλ της Ευρώπης και τώρα στο θέατρο Βράχων πραγματοποιώντας την πρώτη τους μεγάλη συναυλία σε ανοιχτό εγχώριο στάδιο, ακολουθούν το φωτεινό τους άστρο που λάμπει δυνατά στην ανοδική τους πορεία.

Σε αυτή την πετυχημένη τους διαδρομή, η δυνατή stoner μουσική τους γέμισε το θέατρο με νεαρόκοσμο, βάζοντας γερά θεμέλια για το αυριανό κοινό τους. Κι έτσι όσοι βρεθήκαμε εκεί, γίναμε μέρος της Ιστορίας που γράφουν ήδη οι 1000mods στα μουσικά δρώμενα.

 

 

 

 

 

Written By
More from Maria Sarantou

ΑΦΙΕΡΩΜΑ – Sivert Høyem

  Η ιστορία, λέγεται, ότι έχει την τάση να επαναλαμβάνεται.. Ευτυχώς, όμως,...
Read More