ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ROTTING CHRIST ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ PIRAEUS 117 ACADEMY

* ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ Piraeus 117 Academy *

H προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 sold out εμφάνιση των Rotting Christ με special guests τους Moonspell στην Αθήνα αναβάλλεται.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Bari της Ιταλίας, αναγκάζουν τα συγκροτήματα να παραμείνουν εκεί, καθώς τα δρομολόγια προς το παρόν απαγορεύονται. Δυστυχώς, εξαιτίας αυτού του συμβάντος, οι καλλιτέχνες δε θα καταφέρουν να μεταβούν εγκαίρως στην Ελλάδα για την συναυλία της Αθήνας.
?Η συναυλία της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2020 στο Piraeus 117 Academy. Tα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Επιπλέον οι Rotting Christ όσο και οι Moonspell, αποφάσισαν να υπάρξει και νέα live εμφάνιση τους στην Αθήνα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Piraeus 117 Academy.
Σε αυτή την νέα συναυλία, οι Moonspell θα παίξουν κομματια από τους πρωτους 2 δισκους (Ireligious + Wolfheart) και οι Rotting Christ αποκλειστικα από τους 3 πρωτους δισκους + demos)

O Sakis Tolis εκ μέρους των Rotting Christ δήλωσε σχετικά: “Από τα βάθη της καρδιάς μας ζητάμε συγνώμη από το Ελληνικό κοινό για αυτήν την ταλαιπωρία. Λίγο υπομονή επιθυμούμε να κάνουν οι φίλοι μας και τον Γενάρη δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι καιρικές συνθήκες. Non Serviam”.

?Rotting Christ & special guests Moonspell, Silver Dust 14/11/19
H προγραμματισμένη συναυλία της Πέμπτης, 14 Νοεμβρίου στο Principal club Theater θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση.

Written By
More from Maria Sarantou

The KVB @ FUZZ LIVE MUSIC CLUB, ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

  Το συγκρότημα των The KVB, εμφανίζεται ξανά στην Αθήνα, το Σάββατο...
Read More