ΑΦΙΕΡΩΜΑ – Sivert Høyem

 

Η ιστορία, λέγεται, ότι έχει την τάση να επαναλαμβάνεται.. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και γεγονότα που θέλουμε να τα ζούμε ξανά και ξανά!

 

Όπως έγινε τελευταία το 2014, η μέρα της συναυλίας του Sivert Høyem που ανακοινώθηκε για την Αθήνα, έγινε sold out καιρό πριν. Για τον λόγο αυτό, προγραμματίστηκε και δεύτερη μέρα εμφάνισής του, για να μπορέσουν να τον απολαύσουν όσοι περισσότεροι από τους fans του γίνεται.

 

Έτσι φέτος, θα περιοδεύσει σε αρκετές πόλεις της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα, οι συναυλίες του θα είναι οι εξής:

 

Θεσσαλονίκη :  Πέμπτη 21 Απριλίου, Principal Club Theater
Βόλος :  Παρασκευή 22 Απριλίου, Lab Art
Αθήνα :  Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου, Piraeus 117 Academy


Ηράκλειο : Δευτέρα 25 Απριλίου, Cine Studio

 

 

Τον Sivert Høyem, με την βαθιά εκφραστική φωνή, τον πρωτογνωρίσαμε ως τον τραγουδιστή των Madrugada, διαγράφοντας μαζί τους μια 15χρονη μουσική πορεία.

 

 

Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί, το ίδιο επιτυχημένα, solo καριέρα. Μουσικά, εκτός από τραγουδιστής, γράφει και συνθέτει τραγούδια και έχει συμβάλει με ανθρωπιστική δράση μέσω της δουλειά του.

 

 

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό  και τραγούδια του έχουν ακουστεί στις ελληνικές σειρές «10η Εντολή» και «Κόκκινος Κύκλος».  Το 2015, έγραψε το τραγούδι “Black & Gold”, που ακούγεται στην νορβηγική σειρά Okkupert (αγγλικός τίτλος: Occupied), ένα πολιτικό θρίλερ, όπου ένας από τους συντελεστής της είναι ο γνωστός συγγραφέας Jo Nesbø.

 

 

Και φέτος τον Ιανουάριο, κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο «Lioness», με rock και ιδιαίτερα νοσταλγικά κομμάτια, όπως το ομότιτλο, το Sleepwalking Man, το My Thieving Heart κ.α., που ανυπομονούμε να τα ακούσουμε live, μαζί με παλαιότερες επιτυχίες του.

 

Ως τότε, όμως, ας πάρουμε μια πρόγευση του Sivert Høyem, από το αφιέρωμα που του είχε γίνει με αφορμή την εμφάνισή του στην χώρα μας το 2014, αλλά και από την συνέντευξη που είχε δώσει τότε στο SINAVLIA.GR

 

Written By
More from Maria Sarantou

MICK HARVEY presents SERGE GAINSBOURG, + SOFIA SARRI @ GAGARIN 205, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 03 2017

  Δελτίο Τύπου Δύο θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής συναντώνται με έναν ανορθόδοξο...
Read More