Αφιέρωμα: Release Athens 2019 presents: Τους “Βασιλιάδες του Metal!»

Manowar στην “The Final Battle World Tour” + Τα 10 καλυτέρα τραγούδια τους! With Special Guests τους “πρωτοπόρους του power symphonic metal”: Rhapsody Of Fire Live In Athens @ Πλατεία Νερού, 14/6/19

Στις 14 Ιουνίου όλοι οι οπαδοί των Manowar και του επικού ήχου γενικότερα ετοιμαστείτε να ζήσετε το όνειρο και να υποδεχτείτε τις ενωμένες μαγικές δυνάμεις των ραψωδών αυτών, του καυτού ατσαλιού και αυτών της φωτιάς! Ένας συνδυασμός του ατόφιου ηρωικού true heavy metal των τεράστιων Manowar με το συμφωνικό και πομπώδες power των δυνατών Rhapsody Of Fire! «Manowarwarriors» ενωθείτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία, με τις καλύτερες στιγμές μία τεράστιας πορείας επικών διαστάσεων!

Rhapsody of Fire 

Οι Rhapsody Of Fire (πρώην Rhapsody) είναι μια ιταλική ευρέως πρωτοπόρος συμφωνική power metal δύναμη που σχηματίζεται από τους Luca Turilli και Alex Staropoli, Από τη δημιουργία τους το 1993 ως Thundercross, η μπάντα κυκλοφόρησε δώδεκα άλμπουμ στούντιο, δύο ζωντανά άλμπουμ, δύο EP και ένα Live DVD. Η «Ραψωδία της Φωτιάς» είναι γνωστή για τους εννοιολογικούς της στίχους που συνθέτουν μια φανταστική ιστορία σε όλα τα άλμπουμ τους από το 1997 έως το 2011. Αφού χρησιμοποίησαν «το μνημείο της Ραψωδίας» για σχεδόν δέκα χρόνια, η μπάντα άλλαξε το όνομά τους σε Rhapsody of Fire το 2006,
Το 2011, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους, το “The Dark Secret Saga”, και μετά από 18 χρόνια ως συμπρωταγωνιστής της μπάντας, ο Turilli εγκατέλειψε τους Rhapsody of Fire (με καλούς όρους) για να σχηματίσει μια νέα μπάντα τους Luca Turillι’s Rhapsody του μαζί με άλλα δύο μέλη που έφυγαν μαζί του, τον Dominique Leurquin, τον Patrice Guers. Περιγράφουν τη δισκογραφία τους ως παράλληλη συνέχιση της δισκογραφίας του Rhapsody of Fire, με το πρώτο τους άλμπουμ να είναι το δικό τους “11ο άλμπουμ των Rhapsody” και θεωρούν ότι δεν άφησαν το συγκρότημα, αλλά ότι φιλτράρεται σε δύο.
Το 2016, άλλα μακροπρόθεσμα μέλη, ο Fabio Lione και ο Alex Holzwarth, εγκατέλειψαν το συγκρότημα και επανενώθηκαν με τους Turilli, Leurquin και Guers, για να παίξουν και πάλι με το όνομα Rhapsody για την 20ή επέτειο του Farewell Tour. το Δεκέμβριο του 2018, αρκετοί μήνες μετά την ανακοίνωση ότι η «Ραψωδία του Luca Turilli» ήταν πλέον ανενεργή, ο Turilli ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας μπάντας με τίτλο Turilli / Lione Rhapsody, με τη σύνθεση της 20ης επετείου Farewell Tour.

Ιστορία

Στα Πρώιμα χρόνια (1993-1997) οι πρώτοι που συμμετείχαν ήταν ο Alex Staropoli και ο Daniele Carbonera. Αυτοί οι τρεις σχημάτισαν μια μπάντα που έγινε γνωστή ως Thundercross. Το 1993, ο Luca Turilli αποφάσισε να δημιουργήσει μια συμφωνική μεταλλική μπάντα με το όραμα της ενσωμάτωσης στοιχείων κλασσικής μουσικής και μέταλ. Οι Manowar και Yngwie Malmsteen ήταν μια μεγάλη επιρροή από την άποψη της κιθάρας.
Ένα χρόνο αργότερα, οι Thundercross κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo, «Land of Immortals», με τον Cristiano Adacher να αναλαμβάνει το ρόλο των φωνητικών. Η Limb Music Products & Publishing έδειξε ενδιαφέρον για τη μουσική του συγκροτήματος και λίγο μετά έγινε η λήψη της πρότασης από την δισκογραφική εταιρεία.

Έχοντας αποδεχθεί την προσφορά, η μπάντα άρχισε σύντομα να προωθεί τη μουσική τους και άρχισε να καταγράφει το δεύτερο demo τους το “Eternal Glory”. Αυτή τη στιγμή αλλάζουν επίσης το όνομά τους σε Rhapsody, για να τονίσουν τη σχέση τους με την κλασσική μουσική και την ποίηση. Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Eternal Glory», ο Cristiano (φωνητικά) και ο Andrea (μπασίστας) εγκατέλειψαν τη μπάντα. Οι Rhapsody βρήκαν νέο τραγουδιστή τον Fabio Lione, πρώην τραγουδιστή των Labyrinth, που ήταν γνωστός για το βάθος και τη δύναμη της φωνής του.

https://www.youtube.com/watch?v=6I8CPJuhx3M

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ:“Legendary Tales and Symphony of Enchanted Lands”
Με αυτά τα τέσσερα μέλη, η μπάντα άρχισε να καταγράφει το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Legendary Tales”, το οποίο κυκλοφόρησε το 1997. Οι Rhapsody ενσωμάτωσαν κλασική μουσική, μπαρόκ και βαρέων μεταλλικών στυλ σε ένα ιδίωμα που ονομάζουν “metal scoring metal” λόγω της ομοιότητάς της με τις ταινίες soundtracks. Το άλμπουμ ήταν επίσης η αρχική ιστορία του “Saga Emerald Sword”. Οι στίχοι στο άλμπουμ (γραμμένο από τον Turilli) συχνά αναφέρονται στη μυστικιστική μεσαιωνική λαϊκή παράδοση και στην ηρωική αρένα εκείνων των χρόνων και επικεντρώνονται στην υψηλή φαντασία, επισημαίνοντας ειδικότερα την αιώνια μάχη μεταξύ καλού και κακού.

Στα χρόνια που ακολούθησαν ανέπτυξαν τον καινούργιο τους ήχο ακόμη περισσότερο με το δεύτερο άλμπουμ τους, το «Symphony of Enchanted Lands», το 1998. Έγραψαν κομμάτια όπως το “Emerald Sword”, αντλώντας από τα ρωσικά λαογραφικά και κελτικά στοιχεία στυλ και προσθέτοντας τα στο “Saga Emerald Sword”. Το 1999 ήταν ένα ήσυχο έτος για τους Rhapsody, αλλά οι Luca και Fabio κυκλοφόρησαν και τα δύο σόλο άλμπουμ τους.

Την άνοιξη του 2000, οι Rhapsody ξεκίνησαν την πρώτη τους περιοδεία ξεκινώντας από τη Σουηδία. Έπαιξαν με τους Stratovarius και τους Sonata Arctica έχοντας την υποστήριξη του νέου τους drummer Alex Holzwarth.
Μετά την περιοδεία άρχισαν να γράφουν το νέο τους άλμπουμ, «Dawn of Victory». Το πρώτο single “Holy Thunderforce” κυκλοφόρησε το 2000 με κάποια επιτυχία. Το νέο άλμπουμ έδειξε τους Rhapsody σε ένα εντελώς νέο φως, με πιο επιθετικό στυλ και ταχύτατο ρυθμό. Συνέχισε το τρίτο μέρος του “Saga Emerald Sword” και η ορχήστρα έπαιξε ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι του άλμπουμ με τραγούδια όπως το “Lux Triumphans”, το “The Village of Dwarves” και το “The Bloody Rage of the Titans” με περισσότερες πομπώδης μελωδίες όπως “Dawn of Victory”, “Triumph for My Magic Steel”, “Dargor, Shadowlord of the Black Mountain” and “Holy Thunderforce”. Το “Dawn of Victory” κατατάχθηκε στο # 32 στα γερμανικά charts, ενώ στην Ιαπωνία κορυφώθηκε στην 4η θέση. Στις αρχές του καλοκαιριού του 2001, οι Rhapsody ταξίδεψαν στη Νότια Αμερική και την Ευρώπη.

Το “Power of the Dragonflame”  κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2002 και είδε απίστευτη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Σημειώνοντας το τέλος του “Saga Emerald Sword”, περιείχε μαλακές μπαλάντες, καλές μεταλλικές μελωδίες και το επικό 19λεπτo τελικό τραγούδι “Gargoyles, Angels of Darkness”. Στο συγκρότημα συμμετείχαν άλλα δύο μέλη, Patrice Guers (μπάσο) και Dominique Leurquin (κιθάρες). Ο Alex Holzwarth, ο οποίος είχε παίζει τύμπανα για τους Rhapsody από το 2000, αναφέρθηκε στην επίσημη μπάντα για αυτές τις κυκλοφορίες, παρόλο που ο Holzwarth έπαιξε τύμπανα στο στούντιο από το “The Dark Secret” EP.

Έναρξη του Dark Saga Secret (2004-2006)

Το “Dark Secret” EP κυκλοφόρησε στις 28 Ιουνίου 2004. Έδωσε στους ακροατές μια γεύση από αυτό που θα μπορούσε να αναμένεται από το νέο άλμπουμ με την ονομασία “Symphony of Enchanted Lands II: The Dark Secret” που κυκλοφόρησε αρκετούς μήνες αργότερα το Σεπτέμβριο. Ο Christopher Lee συμμετείχε σε αυτό το έργο, αφηγώντας μέρος της ιστορίας. Αυτό το άλμπουμ χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία ήχων και στυλ. Το “Unholy Warcry” αναμιγνύει το δυνατό heavy metal με τους περίπλοκους χορωδιακούς ρυθμούς του Staropoli. Σχετικά με τους “Never Forgotten Heroes”, οι φωνές των Γρηγοριανών χορωδιών και οι μεγαλοπρεπείς ήχοι του πιάνο δημιουργούν μία μυστηριώδη ατμόσφαιρα πριν η σύνθεση μετατραπεί σε ένα ευθύ κομμάτι που είναι εμπλουτισμένο από την κιθάρα του Turilli. Το βιολί και το violoncello παράγουν σκοτεινούς ήχους και μια μαγική ατμόσφαιρα δημιουργείται από τις μονομαχίες μεταξύ των παικτών και των χορδών. Μαζί με τις κιθάρες του Turilli και των ομιλιών του Lee, δίνουν σε ολόκληρη τη δουλεία αυτή, μια μαγική διάθεση, η οποία στη συνέχεια εντείνεται από την ευέλικτη φωνή του Fabio Lione. Ο Christopher Lee τραγούδησε επίσης με τον Fabio Lione και στο τραγούδι “The Magic of the Wizard’s Dream”.

Αλλαγή ονόματος, νομικά ζητήματα και “Triumph or Agony” (2006-2008)

Τον Ιούλιο του 2006 το συγκρότημα που ήταν γνωστό ως Rhapsody άλλαξε το όνομά του σε Rhapsody of Fire λόγω των εμπορικών σημάτων. Τα μέλη της μπάντας θεωρούν ότι πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα, αντανακλώντας την ενθουσιασμένη και όλο και μεγαλόπνοη κατεύθυνση που έχει η μουσική τους.
Η μπάντα κυκλοφόρησε το “Triumph or Agony”, στις 25 Σεπτεμβρίου 2006, στην Ευρώπη. Το δεύτερο κεφάλαιο στο “The Dark Secret Saga”, “Triumph or Agony”, συνεχίζει τη βομβαρδιστική παράδοση των Rhapsody of Fire με ζωντανή ορχήστρα και χορωδία 70 κομματιών, καθώς οι Turilli και Staropoli συνέχισαν να αναπαράγουν το έργο της μπάντας με τη βοήθεια του συμπαραγωγού Sascha Paeth . Τα νέα τραγούδια περιλαμβάνουν το “Silent Dream”, το “Son of Pain” και την επική 16λεπτη “The Mystic Prophecy of the Demonknight”, ένα παράδειγμα ενός κινηματογραφικού soundtrack προσαρμοσμένου σε ένα μεταλλικό τραγούδι. Τον Ιούνιο του 2008, ο Luca Turilli ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος για μια “σκληρή νομική μάχη με την Magic Circle Music και τον κύριο εκπρόσωπό του κ. Joey DeMaio”. Από τότε, η μπάντα πήγε σε παύση για σχεδόν ενάμιση χρόνο. Κάθε στούντιο ή ζωντανή δραστηριότητα αναβλήθηκε για την περίοδο αυτή. Ο Luca Turilli επικεντρώθηκε στα σόλο άλμπουμ του, ο Fabio Lione συνεργάστηκε με τον Vision Divine και τους Kamelot, ο Alex Holzwarth συνεργάστηκε με τον αδελφό του Oliver και ο Staropoli ανακοίνωσε επίσης τα σχέδιά του για να ηχογραφήσει ένα σόλο άλμπουμ.

Στις 18 Νοεμβρίου 2009 ανακοινώθηκε ότι η μπάντα είχε υπογράψει με την Nuclear Blast Records και ότι το νέο τους άλμπουμ, «The Frozen Tears of Angels», θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2010.

Το όγδοο στούντιο άλμπουμ των “Rhapsody of Fire”, “From Chaos to Eternity”, κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου 2011. Μετά την κυκλοφορία του “From Chaos to Eternity”, το συγκρότημα υπέστη πολλές αλλαγές στο line-up του.
Στις 16 Αυγούστου 2011, οι Rhapsody of Fire ανακοίνωσαν τη φιλική αποχώρηση του μακρόχρονου κιθαρίστα, τραγουδοποιού και ιδρυτικού μέλους Luca Turilli, μαζί με τον μπασίστα Patrice Guers. Με την αποχώρηση του Turilli, ο Tom Hess έγινε ο κύριος κιθαρίστας της μπάντας. Ο Oliver Holzwarth, αδελφός του drummer Alex Holzwarth, αναγγέλθηκε ως αντικαταστάτης του Guers στις 1 Σεπτεμβρίου 2011. Λίγο αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου 2011, η μπάντα ανακοίνωσε ότι ο Roby De Micheli συμμετείχε ως δεύτερος κιθαρίστας.

Στις 3 Μαΐου 2013 κυκλοφόρησε ένα δεύτερο ζωντανό άλμπουμ με τίτλο “Live – From Chaos to Eternity”, που καταγράφηκε κατά τις Ευρωπαϊκές ημερομηνίες του From Chaos στο Eternity World Tour 2012. Το “Dark Wings of Steel” κυκλοφόρησε στα τέλη του έτους και ήταν το πρώτο άλμπουμ της μπάντας που δεν βασίστηκε στο φανταστικό έπος του συγκροτήματος, «Τα Χρονικά του Algalord», τα οποία εκτείνονταν από τις θρυλικές ιστορίες «Από το Χάος στην Αιωνιότητα». Μια ευρωπαϊκή περιοδεία ακολούθησε την κυκλοφορία του άλμπουμ.
Ο μπασίστας Oliver Holzwarth έφυγε από το συγκρότημα τον Αύγουστο του 2014. Ο Alessandro Sala αναγγέλθηκε ως αντικαταστάτης του τον Ιούνιο του 2015, παρόλο που είχε προστεθεί στη μπάντα λίγους μήνες πριν. Το νέο άλμπουμ με τίτλο “Into the Legend” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016.
Μετά από μια σύντομη περιοδεία για την προώθηση του νέου άλμπουμ, ο Fabio Lione ανακοίνωσε την αναχώρησή του στις 28 Σεπτεμβρίου 2016. Ο drummer Alex Holzwarth ανακοίνωσε επίσης την αναχώρησή του στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook δύο ημέρες αργότερα στις 9 Οκτωβρίου 2016. Στις 11 Νοεμβρίου 2016, το συγκρότημα ανακοίνωσε τον νέο τραγουδιστή του, Giacomo Voli . Ο Manu Lotter αναγγέλθηκε ως ο νέος ντράμερ στις 22 Δεκεμβρίου 2016. Στις 20 Ιανουαρίου 2017, η μπάντα ανακοίνωσε ότι το νέο τους άλμπουμ θα είναι 14 κλασσικά τραγούδια Rhapsody που έχουν ξαναγραφεί. Το νέο άλμπουμ με τίτλο “Legendary Years” κυκλοφόρησε στις 26 Μαΐου 2017. Το νέο συγκρότημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο “Trieste Summer Rock Festival” στο κάστρο του San Giusto στις 29 Ιουλίου 2017 στην Τεργέστη της Ιταλίας. Το συγκρότημα αργότερα αποκάλυψε τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ “The Eighth Mountain”, ως το πρώτο κεφάλαιο ενός νέου saga με τίτλο “The Empire Saga of Nephilim” στις 16 Νοεμβρίου 2018. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Current members


Alex Staropoli – keyboards (1993–present)
Roby De Micheli – lead guitar (2011–present), rhythm guitar (2013–present)
Alessandro Sala – bass (2015–present)
Giacomo Voli – lead vocals (2016–present)
Manu Lotter – drums (2016–present)

Studio albums

Legendary Tales (1997)
Symphony of Enchanted Lands (1998)
Dawn of Victory (2000)
Rain of a Thousand Flames (2001)
Power of the Dragonflame (2002)
Symphony of Enchanted Lands II – The Dark Secret (2004)
Triumph or Agony (2006)
The Frozen Tears of Angels (2010)
From Chaos to Eternity (2011)
Dark Wings of Steel (2013)
Into the Legend (2016)
The Eighth Mountain (2019)

Manowar

Αξεπέραστα όμορφες οι μουσικές τους, μοναδικοί τροβαδούροι του ηρωισμού, του έπους, της ανδρείας, της τόλμης, της ευγενούς άμιλλας, του κουράγιου, της μαγείας και της σοφίας των θεών. Οι μοναδικοί, οι “βασιλιάδες του μέταλ”! Από τους πρωτεργάτες του epic metal ξεχώρισαν από πολύ νωρίς, διένυσαν τον δικό τους μοναχικό δρόμο προς την επιτυχία και τη δόξα όπως ενός ηρώα πολεμιστή παρ’ όλες τις αντιξοότητες, τα σκαμπανεβάσματα στην φήμη τους απέναντι στους οπαδούς τους και τις προσταγές της αγοράς και μόδας. Ατέρμονοι και ακάθεκτοι λοιπόν ακoλούθησαν το δικό τους μονοπάτι προς την επιτυχία και νίκησαν με «αίμα και ιδρώτα»! Ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι φύλακες άγγελοι της εφηβείας μας και παραμένουν ως αστείρευτη έμπνευση δύναμης και θάρρους όχι μόνο, ως προς τους παλιούς , αλλά και για την νέα γενιά!
Απανταχού “Warriors of the World” ενωθείτε για να υποδεχθούμε σε ένα μοναδικό δίωρο σόου, που θα εκπληρώσει το όνειρο και την προσδοκία και του τελευταίου οπαδού τους! Μια συναυλία καυτή που αναμένεται ακόμα πιο δυνατή από την τελευταία εμφάνιση τους στην χωρά μας το 2007.

Σύντομή Βιογραφία  

Η επιρροή των Νέο Υορκέζων MANOWAR στη βιομηχανία της ροκ μουσικής είναι αναμφισβήτητη. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής καριέρας τους, έχουν αφήσει το στίγμα τους στο είδος Heavy Metal χάρη σε ένα συνδυασμό μοναδικής δεξιοτεχνίας και χαρακτηριστικής τραγουδοποίησης. Με την ασυναγώνιστη πεποίθηση, την επιμονή και το θάρρος να ακολουθήσουν το δικό τους τρόπο, η μπάντα έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Το συγκρότημα έχει κερδίσει πολλά χρυσά και πλατινένια βραβεία και έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 35 περιοδείες ως headliners. Το 2012, οι ​​MANOWAR παρουσίασαν το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ τους, “The Lord Of Steel”, που περιγράφηκε από τον Τύπο ως “μια βίαιη και ασταμάτητη δύναμη λιωμένου μετάλλου”, ακολουθούμενο από το «The Lord Of Steel Live», ένα ζωντανό EP που γιορτάζει τις καλύτερες στιγμές του παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος μεταξύ 2012 και 2013. Το “Kings Of Metal MMXIV Silver Edition”, μια εντελώς νέα ηχογράφηση του βραβευμένου “Kings Of Metal” κυκλοφόρησε σε περιορισμένος αριθμό το 2014.Καθ ‘όλη τη διάρκεια της θρυλικής καριέρας τους, τα μέλη της MANOWAR όχι μόνο έχουν ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στα μονοπάτια τους, αλλά έχουν γίνει καινοτόμοι.
Μεταξύ των επιτευγμάτων των MANOWAR: *
Η πρώτη, ως πρωτεργάτες του επικού, μεταλλική μπάντα που περιλαμβάνει εικόνες με σπαθιά και μαγεία τόσο στους στίχους τους όσο και στα άλμπουμ τους.

  • Η μόνη μπάντα που έχει γράψει ποτέ με τον Orson Welles.
  • Μεταξύ των πρώτων μεταλλικών συγκροτημάτων που καταγράφουν με μια ορχήστρα.
  • Η πρώτη μπάντα που σχεδίασε και δημιούργησε τα δικά τους ηχεία και τώρα τις δικές τους κιθάρες.
  • Η πρώτη μεταλλική μπάντα που καταγράφει το Dolby 5.1 και είναι εκπρόσωποι του SACD (Super Audio Compact Disc.)
  • Η πιο δυνατή μπάντα στον κόσμο (ένα ρεκόρ που έχουν σπάσει σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις).
  • Η πρώτη μεταλλική μπάντα για την καταγραφή ενός τραγουδιού σε περισσότερες από 18 διαφορετικές γλώσσες.
    Κάθε μπάντα υποστηρίζει ότι έχει τους μεγαλύτερους οπαδούς, αλλά πόσοι από τους οπαδούς αυτών των καλλιτεχνών έχουν κάνει τατουάζ το λογότυπο της μπάντας στο σώμα τους; Πόσοι θα ταξιδέψουν από τις πιο μακρινές γωνιές του πλανήτη για να δουν μόνο μία παράσταση; Μόνο οι MANOWAR έχουν έναν «Στρατό των Αθάνατων», τους MANOWARRIORS, σε όλο τον κόσμο, που στέκεται αληθινός δίπλα τους και γιορτάζει τις αξίες που έχουν σημασία στη ζωή: αφοσίωση, τιμή, αδελφοσύνη, επιμονή, πίστη και θάρρος και ειλικρίνεια. Κάθε στιγμή της ζωής σου!

The Band
Joey DeMaio
Eric Adams
Anders Johansson
E. V. Martel!

Studio albums
Battle Hymns (1982)
Into Glory Ride (1983)
Hail to England (1984)
Sign of the Hammer (1984)
Fighting the World (1987)
Kings of Metal (1988)
The Triumph of Steel (1992)
Louder Than Hell (1996)
Warriors of the World (2002)
Gods of War (2007)
Battle Hymns MMXI (2010)
The Lord of Steel (2012)
Kings of Metal MMXIV (2014)

Πάμε να δούμε τις 10 πιο αγαπημένες και δυνατές στιγμές των Manowar:
Από το “Battle Hymns” o «ύμνος»…


Το υπέρ- επικό “Gloves of Metal” από το μεγαλειώδες “Into Glory Ride”…Από το ηρωικό άλμπουμ το “Blood Of My Enemies”…


Από την κορυφή της κατοικίας των θεών το πομπώδες…


Από τον πρώτο «εμπορικό» δίσκο για την εποχή εκείνη, το ομώνυμο (ποιος δεν θυμάται την διαφήμιση γνωστού παγωτού στην τηλεόραση με αυτό το κομμάτι;)


αλλά και το γεμάτο cohunes τραγούδι με τον αξεπέραστο Orson Whelsh…


Από το βασίλειο των θεών ιδού!


Από το άλμπουμ-ραψωδία, προσωπικά αγαπημένο, το λυρικό “Master Of The Wind”…


Από το «κολασμένο» “Louder Than Hell” η «χιτάρα»!


το instant classic, πλέον αφιερωμένο σε όλους τους οπαδούς της μπάντας!

INFO

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 45 ευρώ, μέχρι και την Παρασκευή 31/5. Από 1/6, θα ισχύει η τελική τιμή των 48 ευρώ. Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 150 ευρώ.

Διάθεση:

Online: Viva.gr + Releaseathens.gr/tickets/

Tηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload Stores, Seven Spots, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores, στον πολυχώρο Yoleni’s Hellas (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ.

Υπενθυμίζουμε πως κατά την είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επίσημος Συνεργάτης προπώλησης εισιτηρίων για τις συναυλίες του Release Athens Festival είναι το www.viva.gr. Οποιαδήποτε άλλη πηγή πώλησης εισιτηρίων – εταιρεία, πρακτορείο, ηλεκτρονική πλατφόρμα ή δευτερογενείς πωλήσεις – δεν αναγνωρίζεται και δεν αποτελεί συνεργάτη της εταιρείας.

Ένας περιορισμένος αριθμός από ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES, για την πιο προσωπική εμπειρία που μπορεί να ζήσει ποτέ ένας fan, θα είναι επίσης διαθέσιμος, για τους οπαδούς των Manowar.

Τα ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES είναι upgrades στα εισιτήρια γενικής εισόδου – αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι των ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί και ένα εισιτήριο γενικής εισόδου (το οποίο πωλείται ξεχωριστά).

Τα upgrades διατίθενται αποκλειστικά στο The Kingdom Of Steel (Europe).

Για να προμηθευτείτε το ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade, κάντε click EΔΩ
http://www.thekingdomofsteel.eu/ultimate-fan-experience-upgrade/http://msnd4.com/forward/c2069766-8cac-44c4-bf84-f5a7522acdfd/d930a078-2bca-4473-9fcc-540058d6aff5/

Manowar “The Final Battle World Tour 2019”

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, Πλατεία Νερού / Δέλτα Φαλήρου.

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο.

Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:
Θωμάς Μαχαίρας / [email protected]/ 6936 161979
Γιάννης Λυμπέρης / [email protected] / 6945 622781

Ακολουθήστε τους MANOWAR στα manowar.com, Facebook, Twitter και Instagram για όλες τις ημερομηνίες της περιοδείας και συνεχή ενημέρωση.

More from Nikos Mathiopoulos

Ανταπόκριση: Annihilator, Archer Nation, Dreamlord @Piraeus 117 Academy, 15/11/2019

Φωτογραφική Ανταπόκριση: Τηλέμαχος Κουκλάκης *Ο Τηλέμαχος Κουκλάκης είναι ένας νέος επαγγελματίας φωτογράφος...
Read More