ΑΦΙΕΡΩΜΑ | PALACE

Metal on Metal

Πολλά και διάφορα τα παραδείγματα σχημάτων που, ενώ προσφέρουν τα μέγιστα στο εκάστοτε είδος που υπηρετούν, αγνοούνται από το ευρύ κοινό. Κάτι τέτοιο βέβαια διαρκεί για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς στο τέλος έρχεται πάντα η δικαίωση- ο metalhead που σέβεται τον εαυτό του θα δώσει την απαραίτητη προσοχή, τιμώντας έτσι τη μουσική βάσει της οποίας διαμορφώνεται η ζωή του. Το Σάββατο 19 Μαρτίου, λοιπόν, οι Γερμανοί Palace θα επισκεφτούν τη χώρα μας για να παρουσιάσουν το αμιγές Heavy Metal που πραγματεύονται, έχοντας στο ενεργητικό τους 7 καταπληκτικές δουλειές, όπου γίνεται λόγος για το Metal, τις Μάχες, τη Δόξα και την Επανάσταση.

Το 1990 ξεκινούν την πορεία τους και αργότερα κυκλοφορούν το “Toy of Rage“(1996), αποτελούμενο από στιβαρές συνθέσεις, όπου αναδεικνύονται οι επιρροές της μπάντας μέσα από το δικό της πρίσμα. Μερικά χρόνια μετά, δημιουργείται το “Unsolved Mysteries“(1999), album πλαισιωμένο από ένα μυστήριο εξώφυλλο (σ.σ.: Pun intended) και με πιο προσεγμένα κομμάτια.

Machine Evolution“(2003) ύστερα, και η πορεία είναι ανοδική καθώς αυξάνονται οι οπαδοί που τους ακολουθούν. Το πιο ώριμο “Black Sun“(2006) διαθέτει καλύτερη παραγωγή, κάτι που επιφέρει ένα πιο εύηχο αποτέλεσμα. Στα ίδια μονοπάτια το “Divine Intervention“(2008), ξανά με ιδιαίτερα και πιο δεμένα μεταξύ τους τραγούδια.

Πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας τους αποτελεί το “Dreamevilizer“(2011) που χαρακτηρίζεται ως το επόμενο βήμα στη μουσική τους εξέλιξη.

Το έβδομο πόνημά τους, “The 7th Steel“, λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές και τους καταξιώνει στη συνείδηση των απανταχού μουσικόφιλων.

Στο Piraeus 117 Academy θα δοθεί η ευκαιρία να παρουσιαστεί ζωντανά η μουσική ιστορία του συγκροτήματος και να πιστοποιηθεί η προσφορά του στο συγκεκριμένο είδος. Προμηνύεται ιδιαίτερη και αξέχαστη βραδιά, προσφορά της Made of Stone.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Περιορισμένη προπώληση: 25€
• Υπόλοιπη προπώληση: 28€
• Ταμείο: 30€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)
No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα, τηλ.: 210 3830981, www.noremorse.gr
)
www.viva.gr

• Τηλεφωνικά στο 11876
• Καταστήματα Public (public.gr)
• Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Seven Spots
Ιανός
Reload Stores

More from Theodore Kritikos

Αφιέρωμα | Epica

Epica: Το παραμύθι ζωντανεύει… Μέσα απο πάρα πολλές female fronted μπάντες που...
Read More