Αφιέρωμα: Midnight @ Temple Athens, 22 Αυγούστου 2019

Κείμενο: Παρασκευή Δανάκα

Γιατί να χάσεις το μπάνιο σου και να πας συναυλία θα μου πεις…γιατί είναι κάτι που δεν πρόκειται να έχεις ξαναδεί θα σου πω…

Λίγα λόγια για τους  Midnight αν και δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις…

Μια metal μπάντα από το Κλίβελαντ, η οποία ιδρύθηκε το 2003. Αρχικά ξεκίνησε ως one-man band με δημιουργό τον Jamie Walters (χρησιμοποιεί τον τίτλο Athenar), αν και από τότε ο Bob Zeiger (με τον τίτλο Count Zigar) έχει ενταχθεί στα τύμπανα. Από το 2012, ο Shaun Venek έγινε κιθαρίστας για ζωντανές εμφανίσεις, αλλά όχι επίσημο μέλος.

Ο ήχος τους είναι ένας συνδυασμός speed metal, punk και  black metal  ενώ κανείς θα μπορούσε να  πει πως είναι ένα μείγμα από Motörhead, Venom, αρχικά στάδια  Discharge and αρχικά στάδια Bathory. Πολλοί βέβαια κατηγοριοποιούν την μπάντα ως  black n’ roll.

Μια γεύση για να γίνει κατανοητή η ανωτέρω  περιγραφή, η τελευταία τους δουλειά  το άλμπουμ μέρος πρώτο Sweet Death and Ecstasy (2017)

Μια Πέμπτη που δε θες να χάσεις…

Line up:

Athenar – bass, drums, guitars, vocals

SS – drums

Full Lengths:

           2011     Satanic Royalty          

            2014    No Mercy For Mayhem         

            2017    Sweet Death And Ecstasy

Πληροφορίες:

Midnight ζωντανά στην Αθήνα

Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Πόρτες: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  20€ (περιορισμένη προπώληση),  23€ (προπώληση & ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:  Metal Era, Le Disque Noir Records Shop, Τηλεφωνικά στο 11876, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores, WIND, Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις), Yoleni’s Greek Gastronomy Center, Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr/tickets/music/temple/midnight-live-at-temple/