Αφιέρωμα: Cypress Hill – Τα 10 + 1 Bonus αγαπημένα κομμάτια τους! Release Athens: Cypress Hill, Dub FX, Ταφ Λάθος, 12ος Πίθηκος, Anser X Eversor, Νέγρος του Μοριά @ Πλατεία Νερού Παρασκευή 21/06/2019

  • Το “Cypress Hill” είναι το επώνυμο ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε στις 13 Αυγούστου 1991 από τις Ruffhouse Records και Columbia Records. Ήταν κριτικά και εμπορικά επιτυχημένη κυκλοφορία, καθιστώντας το ως το δεύτερο επιτυχημένο τους άλμπουμ με πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις. Tο εναρκτήριο anti-cop track:
  • Το  “Black Sunday” είναι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε στις 20 Ιουλίου του 1993 από τις Ruffhouse και Columbia Records. Το άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του στο #1 του Αμερικανικού Billboard 200, πούλησε 261.000 αντίτυπα στην πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και έγινε η υψηλότερη σε πωλήσεις ηχογράφηση για ένα rap group εκεινη την εποχή. Το άλμπουμ έγινε Triple platinum στις Η.Π.Α., με πωλήσεις 3,4 εκατομμυρίων αντιτύπων. Η «υπέρ επιτυχία» από τον δεύτερο δίσκο τους “Black Sunday” το “Insane In the Brain”
  • Συνεχίζουμε με το δεύτερο άλμπουμ τους με το σκοτεινό track τους, που βρίσκεται και στο “Last Action Hero” OST με τον Arnold Schwarzenegger
  • Πάμε στο τρίτο άλμπουμ τους “Cypress Hill III: Temples of Boom”. Με αυτό το άλμπουμ, το γκρουπ στράφηκε προς έναν πιο ήρεμο, καταπραϋντικό, πιο αργό, τρομακτικό ήχο με beats. Η σκοτεινή διάθεση αυτού του άλμπουμ αντικατοπτρίζει τη διαμάχη μέσα στην γκρουπ κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής, όταν το μέλος Sen Dog εγκατέλειψε προσωρινά το συγκρότημα για να συνεχίσει άλλα projects. Πάμε με το πιο γνωστό:

  • Καιρός να θυμηθούμε έναν από τους λόγους που τους αγαπήσαμε από την πρώτη «αυτιά»! “Cypress Hill IV” Οι σκελετοί στο εξώφυλλο παρουσιάζουν τους τρεις σοφούς πιθήκους (δεν βλέπουν κανένα κακό, δεν ακούν κανένα κακό, δεν λένε κανένα κακό). Ο Rapper Barron Ricks εμφανίστηκε σε πολλά κομμάτια του άλμπουμ. Ιδού το “Tequila Sunrise (feat. Barron Ricks)”:
  • Το “Skull & Bones” είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε στις 25 Απριλίου 2000 από την Columbia Records. Το ύφος και το στυλ του άλμπουμ χωρίζονται σε δύο δίσκους – έναν καθαρό δίσκο hip hop (“Skull”) και ένα rap metal δίσκο (“Bones”). Διαθέτει επίσης guest appearances από τους Everlast, Eminem, N.O.R.E., Christian Olde Wolbers και Dino Beds of Fear Factory, τον Brad Wilk of Rage Against the Machine και τον Chino Moreno από την Deftones. To “Skull & Bones” είναι ο δίσκος που τους ένταξε στο rap-metal με τρομερή επιτυχία και ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του άλμπουμ:

  • “Stoned Raiders”: Συνέχισαν «μαεστρικά» μέσα από την μίξη του σκληρού ήχου της κιθάρας και με τις λούπες τους με πιο πειραματικά στοιχεία. Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της δουλειάς τους:
  • Το “Till Death Do Us Part” είναι το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου 2004 από την Columbia Records. Σε αυτό το άλμπουμ το γκρουπ εισήγαγε reggae στοιχεία, ειδικά στο lead single “What’s Your Number?”, Στο οποίο «σαμπλάρεται» η γραμμή μπάσου από το τραγούδι των Clash “The Guns of Brixton”. Ένα άλλο τραγούδι με τίτλο “Ganja Bus”  έχει στα φωνητικά τον Damian Marley). Από το “Till Death Do Us Part” λοιπόν το super hit:

·         Το “Rise Up” είναι το προτελευταίο άλμπουμ και το πρώτο τους που κυκλοφόρησε στην EMI's Priority Records, το πρώτο τους εγχείρημα μακριά από την Columbia, που χειρίστηκε όλες τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους. Πρόγονος των Prothets Of Rage με μία πολύ δυνατή συνεργασία στο ομώνυμο:
   
  • Από το περσινό καινούργιο άλμπουμ τους “Elephants on Acid”, ύστερα από οκτώ χρόνια από το προηγούμενο σε πιο χαλαρούς ρυθμούς λοιπόν:
Αυτές  τις τεράστιες επιτυχίες και  πολλές  άλλες  ακόμα θα μας παίξουν μαζί με τους Dub FX, Ταφ Λάθος, 12ος Πίθηκος, Anser X Eversor και Νέγρο του Μοριά στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο την βραδιά της 21ης Ιουνίου στο Release Athens, που προβλέπεται μοναδική και αξέχαστη!

“ Throw Your Set In The Air!!”

 INFO
Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 32 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 60 ευρώ (δύο εισιτήρια), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
Ø open bar
Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
Ø ιδιωτικό parking
Ø ξεχωριστές τουαλέτες
Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr / releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Release Athens 2019 / Παρασκευή 21 Ιουνίου / Cypress Hill, Dub FX, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, 12oς Πίθηκος, Anser x Eversor, Νέγρος Του Μοριά

Πλατεία Νερού / Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου

Επισκεφτείτε το site, τη facebook και την instagram page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα και όλες τις χρήσιμες οδηγίες για την προπώληση και την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού.

Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:

Θωμάς Μαχαίρας / [email protected]/ 6936 161979
Γιάννης Λυμπέρης / [email protected] / 6945 622781
  

More from Nikos Mathiopoulos
0 replies on “Αφιέρωμα: Cypress Hill – Τα 10 + 1 Bonus αγαπημένα κομμάτια τους! Release Athens: Cypress Hill, Dub FX, Ταφ Λάθος, 12ος Πίθηκος, Anser X Eversor, Νέγρος του Μοριά @ Πλατεία Νερού Παρασκευή 21/06/2019”