5+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ POSSESSED

Η μέρα που κάθε οπαδός της Death/Thrash Metal σκηνής περίμενε, επιτέλους έφτασε! Οι θρυλικοί Possessed θα επισκεφτούν την Αθήνα για πρώτη φορά στην καριέρα τους, την Πέμπτη 22/12/16 στο Kyttaro, για μία μοναδική συναυλία που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αφήσει ιστορία. Σε περίπτωση που το σκέφτεσαι αν θα παρευρεθείς σ’αυτό το μουσικό γεγονός ( λέμε τώρα ) , ίσως έχω την λύση.

  1. Είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωτεργάτες της Death Metal. Η κυκλοφορία του Seven Churches (1985) έμελλε να αλλάξει ότι ξέραμε για τον ακραίο ήχο , δημιουργώντας ένα τελείως διαφορετικό άκουσμα για εκείνη την εποχή.
  2. Η προσφορά τους στην Metal είναι τεράστια. Αποτελούν κύρια επιρροή για δεκάδες άλλα συγκροτήματα του είδους, αφού αυτοί ήταν που έθεσαν τα θεμέλια για την δημιουργία της Death Metal σκηνής, παρέα με τους μέγιστους Death.
  3. Ο τραγουδιστής τους Jeff Becerra, που είναι το μοναδικό ιδρυτικό μέλος που βρίσκεται στο συγκρότημα αυτή την στιγμή, έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε στο στήθος, κατά την διάρκεια ληστείας, έμεινε ανάπηρος από την μέση και κάτω αφού η σφαίρα κατέληξε στην σπονδυλική του στήλη. Παρ’όλα αυτά δεν τον εμπόδισε τίποτα. ‘Oχι μόνο συνεχίζει να είναι ενεργός στον χώρο της μουσικής, αλλά πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις και σε κάθε live οργώνει την σκηνή.
  4. Οι Possessed , μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει μόνο 2 full length, το (Seven Churches , Beyond The Gates) και ένα EP (The Eyes Of Horror) σε διάστημα 3 χρόνων, αλλά και τα τρία αποτελούν διαμάντια για την Death Metal σκηνή. Το setlist, λοιπόν, θα περιλαμβάνει κομμάτια απ’ όλα τα προαναφερθέντα. Έχουμε να ζήσουμε μια μοναδική μουσική εμπειρία.
  5. Τα τραγούδια τους , αποτελούνται από επιθετικές κιθάρες και γρήγορα τύμπανα. Επομένως είναι κατάλληλα για άπειρα mosh και stage divings. Κάτι μου λέει ότι θα γκρεμιστεί το Kyttaro
  6. Αυτή την χρονική περίοδο οι Possessed, συνθέτουν και ηχογραφούν τον νέο τους δίσκο. Ίσως σταθούμε πολύ τυχεροί (πολύ όμως) και ακούσουμε νέο κομμάτι μετά από δισκογραφική απουσία 29 χρόνων! Δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε.

Ειλικρινά. Άμα είσαι fan της Death/Thrash Metal σκηνής, αυτή η συναυλία είναι must. Δεν πρέπει να το χάσεις. Θα αφήσει ιστορία. Ραντεβού στις 22/12/16 στο Kyttaro.

Genre

Death/Thrash Metal

Full Lengths

Seven Churches (1985)

Beyond The Gates (1986)

Current Members

Jeff Becerra-Vocals

Emilio Marquez-Drums

Daniel Gonzalez-Guitar

Robert Cardenas-Bass

Mike Pardi-Guitar

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Περιορισμένη προπώληση: 23€
• Προπώληση: 26€
• Ταμείο: 29€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)
No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα, τηλ.: 210 3830981,www.noremorse.gr)
Bowel of Noise records (Official) (Θεμιστοκλέους 25, Αθήνα, 210 3846783, www.bowelofnoise.com)
• Viva.gr
• Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
• Καταστήματα Public (www.public.gr)
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά – Evripidis International Bookstore
• Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/kyttaro/possessed

Written By
More from Marios Stais

Ministry @Piraeus 117 Academy, Πέμπτη 01/06/17

3 6 χρόνια έπρεπε να περάσουν από την ίδρυσή τους, για να...
Read More