5+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ PLANET OF ZEUS

Εφτά μήνες πέρασαν από την τελευταία συναυλία των Planet Of Zeus επί αθηναϊκού εδάφους. Έφτασε η στιγμή να τους απολαύσουμε για ακόμα μια φόρα το Σάββατο 17/12/16 στο Gagarin 205 , σε μια συναυλία που θα σηματοδοτήσει  και την λήξη του LOYAL TO THE PACK TOUR. Σε περίπτωση που έχεις αμφιβολία, θα σε βοηθήσω εγώ να πείσεις τον εαυτό σου γιατί χρειάζεται να βρίσκεσαι στο Gagarin 205 εκείνη την ημέρα.

  1. Οι Planet Of Zeus αναμφίβολα αποτελούν ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της Stoner Rock σκηνής στην χώρα μας (και όχι μόνο). Έχουν καταφέρει να το αποδείξουν με τον καιρό με τις διάφορες δραστηριότητες τους.
  2. Σχεδόν μετά από ενάμιση μήνα από την άκρως πετυχημένη headline τους ευρωπαϊκή περιοδεία, οι Planet Of Zeus θα είναι ορεξάτοι και έτοιμοι να σε ταρακουνήσουν με ωμό Stoner, με το τελευταίο live της περιοδείας.
  3. Δεν είναι τυχαίο που ΚΑΘΕ συναυλία των Planet Of Zeus στην Αθήνα είναι sold out. Μάλλον η Stoner Rock κοινότητα τους θέλει πολύ. Γιατί άραγε; Μήπως τσακίζουν κόκαλα;
  4. Η συγκεκριμένη περιοδεία , όπως είναι εμφανές , προωθεί τον νέο τους πολύ καλό (και ιδιαίτερο) δίσκο Loyal To The Pack. Επομένως θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον νέο τους δίσκο , αλλά και παλιά τους διαμαντάκια που ξεχώρισαν με τον καιρό.
  5. Οι Planet Of Zeus μετράνε 16 χρόνια ύπαρξης. Κυκλοφόρησαν  το πρώτο τους full length με τίτλο “Eleven The Hard Way” το 2008 και έπειτα άλλους τρεις δίσκους. Συνεπώς έχουν πλούσιο υλικό το οποίο έχουν δυνατότητα να παρουσιάσουν live.
  6. Τόσα χρόνια , έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες συναυλίες , άλλες τόσες περιοδείες , όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό , όπου μία απ’αυτές ήταν παρέα με τους θρύλους Clutch. Κουβαλάνε αρκετά κιλά εμπειρίας στην πλάτη τους. Ξέρουν πως θα σε διασκεδάσουν. Και πολύ καλά μάλιστα…

Η επικείμενη συναυλία των Planet Of Zeus στην Αθήνα είναι must για έναν μουσικόφιλο του είδους. Η ελληνική σκηνή έχει αποδείξει ότι δεν έχει να ζηλέψει κάτι από συγκροτήματα του εξωτερικού. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Υ.Γ. Προμηθευτείτε γρήγορα τα εισιτήρια σας. “Φεύγουν” ταχύτατα.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ τα 100 πρώτα εισιτήρια, 12 ευρώ προπώληση, 14 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, Ευριπίδης, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Reload.

14291722_10154093824373853_6582367793467709145_n

Genre

Southern/Stoner Metal

Full Lengths

Eleven The Hard Way (2008)

Macho Libre (2011)

Vigilante (2014)

Loyal To The Pack (2016)

Current Members

Babis Papanikolaou-Vox & Guitars
Stelios Provis-Guitars
Giannis Vrazos- Bass
Serapheim Giannakopoulos-Drums

Tags from the story
,
Written By
More from Marios Stais
Nightstalker: Dead Rock Commandos
Οι πολυαγαπημένοι Nightstalker επιστρέφουν για μία ακόμα δυναμική συναυλία, την Παρασκευή 30/06/17...
Read More
0 replies on “5+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ PLANET OF ZEUS”