10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ MOONSPELL LIVE

Οι παρακάτω λόγοι είναι ένας τρόπος να γίνει μια συνοπτική αναφορά στο μεγαλειώδες έργο της μπάντας από την Πορτογαλία που θα μας επισκεφτεί στις 9 Οκτωβρίου:

  1. Είναι οι πατέρες του γνήσιου και αγνού, αμιγούς Gothic Metal.
  2. Πρόκειται για συγκρότημα-σταθμό στο ιδίωμα, καθώς έχουν επηρεάσει τις περισσότερες μεταγενέστερες μπάντες, όντας ενεργοί από το 1992.
  3. Με το που πέρασαν το κατώφλι της δισκογραφίας, κυκλοφόρησαν το album-ορόσημο ”Wolfheart”, το οποίο αποτελεί δεκάρι αδιαμφισβήτητο, ενώ γενικά όλες τους οι δουλειές είναι πρωτοκλασάτες.
  4. Με το νέο τους πόνημα, ”Extinct”, πιστοποιούν ότι διατηρούν τα υψηλά standards που οι ίδιοι έχουν θέσει στους εαυτούς τους.
  5. Η σχέση του συγκροτήματος με το ελληνικό κοινό είναι ισχυρή και αυτό φαίνεται στις εμφανίσεις τους στη χώρα μας, καθώς οι fans τους ακολουθούν πιστά.
  6. Όποιος έχει παρευρεθεί σε συναυλία τους τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζει την συναυλιακή τους ποιότητα, πέρασε όμορφα και θα το επαναλάβει.
  7. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η ατμόσφαιρα έχει μια γλυκιά σκοτεινιά που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Το συναίσθημα που εγείρεται είναι ιδιαίτερα αισθαντικό.
  8. Η απόδοση τους στις live εκτελέσεις είναι άψογες, καθώς εξωτερικεύουν ό,τι συναίσθημα είναι συσσωρευμένο μέσα τους, ενώ εκτελεστικά πιάνουν κάθε νότα.
  9. Πέρα από τον μουσικό προσανατολισμό, αντικατοπτρίζουν και όλη την Gothic κουλτούρα στο σύνολό της, από τους στίχους μέχρι τις γλυκιές, αργόσυρτες μελωδίες, τα αφηγηματικά σημεία και το image τους.
  10. Όσο δίνεται η ευκαιρία ζωντανής παρακολούθησης μπάντας τέτοιου βεληνεκούς, αποτελεί ηθικό χρέος για όποιον metalhead σέβεται τον εαυτό του και το Metal να δώσει το παρών.

Όσοι ακολουθούν την μπάντα γνωρίζουν ότι η ζωντανή της εμφάνιση αποτελεί εμπειρία ζωής, εκείνοι που ασχολούνται με την Gothic κουλτούρα θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους άμεσα, καθώς το συγκρότημα είναι ό,τι πιο κοντινό στη φιλοσοφία τους, και όποιος αγνοεί το υλικό του προλαβαίνει μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο να κάνει διατριβή στο εν λόγω σχήμα.

Genre:

Gothic Metal

Full-lengths:

Wolfheart (1995)

Irreligious (1996)

Sin/Pecado (1998)

The Butterfly Effect (1999)

Darkness and Hope (2001)

The Antidote (2003)

Memorial (2006)

Under Satanæ (2007)

Night Eternal (2008)

Alpha Noir (2012)

Extinct (2015)

Lineup:

Miguel Gaspar Drums
Pedro Paixão Keyboards, Guitars
Fernando Ribeiro Vocals
Ricardo Amorim Guitars, Keyboards
Aires Pereira Bass

 

Ώρα έναρξης: 20:00.

Τιμή εισιτηρίου: 22 € (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) & 25 € (Λοιπή προπώληση & Ταμείο).

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Metal Era, No Remorse Records, Reload Stores, Cinema Libre, online (www.ticketpro.grwww.123tickets.gr).

Tags from the story
, ,
More from Theodore Kritikos

Review Your Choices

Η συναυλιακή season 2016-2017 έφτασε στο τέλος της. Το επιτελείο του Sinavlia.gr...
Read More