10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ MEMORAIN LIVE

Underrated συγκρότημα πραγματοποιεί συναυλία απευθυνόμενη σε snob κοινό: Damn, ΚΑΚΟΣ συνδυασμός. Ο παρών δεκάλογος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να σου παρουσιάσει την αντικειμενική αξία του  ιστορικού ελληνικού σχήματος Memorain, και, κατ’επέκταση, να σε κάνει να τους τιμήσεις με την παρουσία σου στην επικείμενη ζωντανή τους εμφάνιση στο Κύτταρο, Πέμπτη 20/10/16, στο τέλος όμως θα επιτύχει τον σκοπό του και η κανονικότητα θα επέλθει:

  1. Όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται για ιστορικό ελληνικό σχήμα, το οποίο ιδρύθηκε το 1999 και, έκτοτε, προσφέρει ανελλιπώς σε ολόκληρο το Metal γενικότερα και στο είδος που υπηρετεί ειδικότερα.
  2. Το σχήμα υπηρετεί το Groove/Thrash/Speed Metal. Ο τρόπος με τον οποίο αναμειγνύονται τα Είδη αυτά είναι μοναδικός, εξάπτοντάς σου την περιέργεια για το πώς μπορεί η μπάντα να αποδίδει ζωντανά το υλικό της.
  3. Μέσα στην πλούσια δισκογραφία των 7 Full-lengths, υπάρχουν πολλά κρυμμένα διαμάντια τα οποία θες να ακούσεις live.
  4. Μέλη του συγκροτήματος έχουν αποτελέσει σπουδαίες μουσικές προσωπικότητες. Gene Hoglan, Steve DiGiorgio, Nick Menza approve.
  5. Ως guest/session μουσικοί έχουν συμμετάσχει στο σχήμα οι θεόρατοι Jeff Waters, David Ellefson, Tim ”Ripper” Owens, Michael Gilbert, Blaze Bayley. Quality assurance από κορυφαίους μουσικούς.
  6. Λαμβάνοντας υπόψη το έτος κυκλοφορίας του τελευταίου τους Full-length, ”Duality of Man(2016), συμπεραίνει κανείς πως σημαντικό μέρος του setlist της μπάντας θα βασιστεί σε φρέσκο υλικό, κάτι που μόνο ενδιαφέρον μπορεί να είναι.
  7. Στο συγκρότημα συνυπάρχουν νεώτερα με παλιότερα μέλη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα οργανικό σύνολο, το οποίο θες να παρακολουθήσεις πώς αποδίδει live.
  8. Μαθαίνεις για μία μπάντα, με σοβαρή δισκογραφία. Εμπίπτει το είδος που παίζει στα μουσικά σου γούστα; Αν ναι, διεύρυνε τους μουσικούς σου και μη ορίζοντες, επενδύοντας χρόνο και χρήμα σε αυτήν. At the end of the day, μόνο κερδισμένος βγαίνεις.
  9. Λαμβάνοντας υπόψη το είδος που υπηρετεί η μπάντα, το συμπέρασμα που αβίαστα βγαίνει είναι πως θα ξεδώσεις στα σίγουρα. Και ξέρουμε και οι δύο πόσο το χρειάζεται αυτό ο ανθρώπινος οργανισμός.
  10. Με τόσο πλούσια δισκογραφία, δίκαια θεωρούνται κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής σκηνής στον διεθνή Metal χώρο. Αυτό και μόνο θα’πρεπε να σου αρκεί.

Η κανονικότητα επήλθε. Τράβα αγόρασε εισιτήριο.

Genre:

Groove/Thrash/Speed Metal

Full-lengths:

Digital Crimes (2002)

White Line (2003)

Reduced to Ashes (2006)

Evolution (2012)

Seven Sacrifices (2013)

Zero Hour (2014)

Duality of Man (2016)

Lineup:

Ilias Papadakis (Guitars)

Jason Mercury (Guitars)

Aris Nikoleris (Bass)

Sevan Barsam (Drums)

Vagelis Kolios (Vocals)

Ώρα έναρξης: 19:30 – Τιμή εισιτηρίου: 20 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων
Ticket House – Metal Era – No Remorse Records – Reload Stores – Cinema Libre
ON-LINE: www.ticketpro.gr

www.123tickets.gr

Tags from the story
, ,
More from Theodore Kritikos

Blaze Bayley: they will live for a thousand years

Shall we begin? Οι Heavy Metal masters, Blaze Bayley, θα εμφανιστούν την...
Read More