10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ GRAND MAGUS LIVE

At long fuckin’ last! Μετά από 4 χρόνια, οι Grand Magus επιστρέφουν στην Αθήνα, Παρασκευή 02/12/16 στο Fuzz, στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους album, ”Sword Songs” (2016), και ξαφνικά το ελληνικό καλοκαίρι αντικαταστάθηκε από τον σουηδικό χειμώνα. Έντονες κλιματικές αλλαγές, λοιπόν, τις οποίες, για 10 λόγους, θα θες να βιώσεις από πρώτο χέρι:

  1. Η μπάντα από την Σουηδία παίζει αντρίκειο Heavy/Doom Metal, συνδυάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 2 αυτά είδη μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μαζεύεις το σαγόνι σου από το πάτωμα.
  2. Πραγματεύεται με σεμιναριακό τρόπο τον Παγανισμό, τον Anti-Χριστιανισμό, τη Δύναμη και τον Θάνατο, δίνοντας τη δική της ερμηνεία για τα συγκεκριμένα θέματα και προσφέροντας στους fans πολύτιμο food for thought.
  3. Όπως προαναφέρθηκε, αυτή η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια της προώθησης του νέου Full-length του σχήματος, με τίτλο ”Sword Songs” (2016). Το εν λόγω album έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και αποτελεί κορυφαία κυκλοφορία του 2016- κοινώς, θα γίνει το σώσε στα κομμάτια που θα παιχτούν από αυτό.
  4. Τα albums ”Grand Magus” (2001), ”Monument” (2003), ”Iron Will” (2008) και ”The Hunt” (2012) αποτελούν ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, όχι μόνο για το προαναφερθέν είδος, αλλά για ολάκερο το Metal.
  5. Η μπάντα θερίζει live. Όσοι παρευρέθηκαν στην προηγούμενή της συναυλία στην Αθήνα (2012)- συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος- μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
  6. Σε συνέχεια του παραπάνω λόγου, 4 χρόνια συναυλιακής απουσίας από τη χώρα μας είναι πολλά. Το συγκρότημα θα έρθει διψασμένο να παρασύρει άπαντες στο διάβα του.
  7. O Guitarist και (lead) Vocalist της μπάντας, JB Christoffersson, αποτελεί μουσική ιδιοφυΐα, γεγονός που προκύπτει και από την συμμετοχή του και σε άλλα αξιόλογα σχήματα, πέραν των Grand Magus.
  8. Έχουν ανακαινιστεί πολλοί συναυλιακοί χώροι υπό τους ήχους του ”Hammer of the North”, συμπεριλαμβανομένου εκείνου που φιλοξένησε το συγκρότημα στην προηγούμενή του συναυλία στην Αθήνα. Πίστεψέ με, δε θες να το χάσεις αυτό.
  9. Η επαφή με τη μουσική των Grand Magus αποτελεί προστατευτικό παράγοντα απέναντι σε πληθώρα ψυχολογικών ασθενειών (π.χ. stress). Η δε παρακολούθηση συναυλίας τους, εγγυάται ψυχική γαλήνη για τουλάχιστον μία δεκαετία.
  10. Οι Grand Magus αποτελούν μπάντα που διαχωρίζει τους πραγματικούς ακόλουθους της μουσικής από attention seeking wannabes και whores. Μάντεψε ποιους σέβομαι και ποιους θέλω να κλωτσήσω στη μούρη.

Τα εισιτήρια βρίσκονται ήδη στα σημεία προπώλησης. Ακόμα εδώ είσαι;

Genre:

Heavy/Doom Metal

Full-lengths:

Grand Magus (2001)
Monument (2003)
Wolf’s Return (2005)
Iron Will (2008)
Hammer of the North (2010)
The Hunt (2012)
Triumph and Power (2014)
Sword Songs (2016)

Lineup:

Fox Skinner Bass, Vocals (backing)
JB Christoffersson Guitars, Vocals (lead)
Ludwig Witt Drums

Ώρα έναρξης: 20:00 – Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) – 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) – 30 Ευρώ (Ταμείο)
Προπώληση εισιτηρίων
ΑΘΗΝΑ
Ticket House – Metal Era – No Remorse Records – Reload Stores – Cinema Libre
ON-LINE: www.ticketpro.grwww.123tickets.gr

More from Theodore Kritikos

Arch Enemy @Piraeus 117 Academy, Παρασκευή 22/09/17

2η φορά που παρακολουθώ live τους Arch Enemy. Παρασκευή 22/09/17 και πολύς κόσμος έχει...
Read More