10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ DESTRÖYER 666 LIVE

Η ανακοίνωση του ερχομού των Αυστραλών Deströyer 666 (a.k.a. D.666) ταρακούνησε τους λάτρεις του Black/Thrash Metal, καθώς πρόκειται για ένα απωθημένο που πραγματοποιείται, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να μετράνε ήδη αντίστροφα για τη στιγμή της συναυλίας. Παρακάτω παραθέτονται 10 λόγοι για να παρευρεθούν, όχι μόνο όσοι είναι εξοικειωμένοι με το υλικό της μπάντας, αλλά και γενικότερα οι φίλοι του old-school σκληρού ήχου.

  1. Είναι η τρίτη τους επίσκεψη στη χώρα, κάτι που σίγουρα αποτελεί κίνητρο ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αφήσουν τις θετικότερες εντυπώσεις.
  2. Οι κυκλοφορίες τους είναι όλες διαμάντια, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν συνεχώς διθυραμβικές κριτικές.
  3. Το 2016 κυκλοφόρησε το καταπληκτικό ”Wildfire”, το οποίο θα προωθήσουν στην επερχόμενη περιοδεία, παραδίδοντας έτσι μαθήματα σχετικά με το πώς παίζεται το εν λόγω είδος αυτήν την εποχή.
  4. Πρόκειται για ακράιο ήχο που κάνει μνεία στο σατανισμό και τη βλασφημία και το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι φανατικό, με αποτέλεσμα να προκύπτουν δυναμικές και αξέχαστες συναυλίες.
  5. Είναι τόσο ενεργητικοί στην σκηνή, όσο απαιτεί το είδος που καταπιάνονται. Αυτό δείχνει ότι ευχαριστιούνται κάθε νότα που παίζουν και, φυσικά, υπάρχει και η ανάλογη αντίδραση από το κοινό.
  6. Συνδυάζουν άψογα το Black Metal με το Thrash Metal και δημιουργούν ποιοτική ακραία μουσική.
  7. Το συναίσθημα της σαπίλας και της καταχνιάς που θα κυριαρχεί στο συναυλιακό χώρο είναι το απόλυτο soundtrack των ημερών.
  8. Δεν διστάζουν να μιλήσουν έξω από τα δόντια και να εξωτερικεύσουν την μισανθρωπία τους, κάτι που κάνουν μόνο τίμιες και ειλικρινείς, άξιες σεβασμού, μπάντες
  9. Αξίζει να υποστηριχθούν τέτοια συγκροτήματα, αφού δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγαθήρια. Αντιθέτως, τηρούν τις προϋποθέσεις να σταθούν αντάξιοί τους.
  10. Τα μέλη διατηρούν ένα μυστηριακό χαρακτήρα, καθώς τα περισσότερα έχουν ψευδώνυμα, ενώ βρίσκονται απόμακρα από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που περνάει και στη μουσική τους, κάνοντάς την ξεχωριστή.

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, οι λάτρεις του είδους που σέβονται τον εαυτό τους θα τιμήσουν με τη παρουσία τους την μπάντα και θα απολαύσουν ποιοτικό Black/Thrash Metal, ντυμένο με μυστήριο άλλα και την απαραίτητη σαπίλα. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

 

 

Genre:

Black/Thrash Metal

Full-lengths:

Unchain the Wolves (1997)
Phoenix Rising (2000)
Cold Steel… for an Iron Age (2002)
Defiance (2009)
Wildfire (2016)

Lineup:

K.K. Warslut Bass, Vocals, Guitars (rhythm)
Perracide Drums
R.C. Guitars, Vocals
Felipe Plaza Kutzbach Bass, Vocals

 

Ηλεκτρονικά εισιτήρια 12€, με paypal ή κάρτα, στο link: http://krisisproductions.eventbrite.com/
EAT METAL RECORDS (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, 2130378553)
Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 21, 2103304133)
No Remorse Records (Γαμβέτα 4, 2103830981).

Tags from the story
, ,
More from Theodore Kritikos

DARK FUNERAL, CARACH ANGREN, HOUR OF PENANCE @ΚΥΤΤΑΡΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12/16

Σεμινάριο κατεδάφισης χώρων, Κυριακή 11/12/16, Κύτταρο. Αυτή είναι και η 1η φορά που...
Read More