10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ AMON AMARTH LIVE

Οι Σουηδοί Amon Amarth για μία ακόμα φορά θα επισκεφτούν την Ελλάδα, Παρασκευή 02/12/16 στο Fuzz, και μόνο ευχάριστα είναι τα νέα αυτά, καθώς από τώρα ηχούν οι σάλπιγγες για το καλωσόρισμα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια σχετικά με το γιατί οι metalheads επιβάλλεται να παρευρεθούν στην εν λόγω συναυλία, πέρα από τους παρακάτω λόγους:

  1. Είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όταν ακούς Metal και νορβηγική μυθολογία. Μοναδικοί στο τρόπο που τη λανσάρουν και γι’αυτό ξεχωρίζουν από άλλες μπάντες που ασχολούνται με την ίδια θεματολογία.
  2. Πολλοί έχουν γνωρίσει τους ήρωες της πλούσιας αυτής μυθολογίας από τα τραγούδια της μπάντας, καθώς η τελευταία δίνει την σκυτάλη στους ακροατές να ψαχτούν περαιτέρω περί των ιστοριών που διηγείται.
  3. Το Melodic Death Metal τους είναι καλοπαιγμένο, catchy (με την καλή έννοια) και στιβαρό, ό,τι χρειάζεται για soundtrack ενός βόρειου θεού.
  4. Η Ελλάδα τους λατρεύει. Οι χώροι πάντα γεμίζουν και ο κόσμος τραγουδάει μαζί τους από την αρχή μέχρι το τέλος της συναυλίας.
  5. Είναι επιβλητικοί. Η παρουσία τους πλαισιώνει τη μουσική τους και δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό θέαμα.
  6. Όποιος σέβεται τον εαυτό του μουσικά, επιβάλλεται να διαθέτει εμπειρία παρακολούθησης της εν λόγω μπάντας, όσες φορές του εμφανιστεί η ευκαιρία.
  7. Όλες οι κυκλοφορίες τους είναι καταπληκτικές, το ένα πόνημα καλύτερο από το άλλο .Ό,τι και να παρουσιάσουν, ο κόσμος θα είναι ευχαριστημένος.
  8. Η τελευταία κυκλοφορία επισφραγίζει το σερί υπέροχων δίσκων και θα τιμηθεί δεόντως, καθώς η περιοδεία είναι αφιερωμένη σε αυτή.
  9. Στις live εμφανίσεις τους, αποδίδουν άψογα και μεταφέρουν, the viking way, απίστευτη ενέργεια στο κοινό.
  10. Θα φέρουν μαζί τους θεαματικά σκηνικά και θα μετατρέψουν τη συναυλία σε υπερθέαμα. Από καράβια μέχρι ηθοποιούς πάνω στη σκηνή, να δραματοποιούν τα τραγούδια τους.

Με ιστορίες για τον κατεργάρη Loki και τον σοφό Odin, οι Amon Amarth έχουν βρει τη συνταγή να τους ευχαριστούν όλους, από τον casual μέχρι τον πιο απαιτητικό metalhead, και να τους ταξιδεύουν στην ονειρική Valhala, αφού πρώτα τους διηγηθούν σκληρές μάχες ανθρώπων και θεών. Έφυγες για εισιτήριο.

Genre:

Melodic Death Metal

Full-lengths: 

Once Sent from the Golden Hall (1998)
The Avenger (1999)
The Crusher (2001)
Versus the World (2002)
Fate of Norns (2004)
With Oden on Our Side (2006)
Twilight of the Thunder God (2008)
Surtur Rising (2011)
Deceiver of the Gods (2013)
Jomsviking (2016)

Lineup:

Ted Lundström Bass
Olavi Mikkonen Guitars
Johan Hegg Vocals
Johan Söderberg Guitars

 

Ώρα έναρξης: 20:00

Τιμή εισιτηρίου: 25 € (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) – 28€ (Λοιπή προπώληση) – 30 € (Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Metal Era, No Remorse Records, Reload Stores, Cinema Libre, online (www.ticketpro.grwww.123tickets.gr).

More from Theodore Kritikos

Firewind, Rage, Mystic Prophecy, Nightrage @Gagarin 205, Σάββατο 16/12/17

Η ημέρα της Αποκάλυψης ήρθε. 1η φορά που παρακολουθώ live τους Nightrage,...
Read More