10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIVE ΤΟΥΣ SIRENIA

Και ξαφνικά σκοτείνιασε. Κι’αυτό διότι η Playfalse φρόντισε ώστε οι masters του Symphonic/Gothic Metal, Sirenia, να εμφανιστούν στο Κύτταρο, την Παρασκευή 27/01/17. Με το να παρευρεθείς στην συγκεκριμένη συναυλία, να’σαι σίγουρος πως ο ψυχισμός σου δε θα είναι ποτέ ο ίδιος. Θα’ρθουν τα πάνω κάτω στον συναισθηματικό σου κόσμο. Αλλά όλο αυτό θα’ναι μια υπέροχη εμπειρία. Γιατί; Ο ακόλουθος (σπαρακτικός) 10λογος θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις γιατί:

  1. Οι Sirenia υπηρετούν το Symphonic/Gothic Metal. Αυτός ο σπαρακτικός συνδυασμός μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου, σε αναστατώνει γλυκά και σε αφήνει να ζητάς κι’άλλο. Ξεκίνα να ακούς το υλικό της μπάντας και θα καταλάβεις τι εννοώ.
  2. Ζωή, Θάνατος, Αγάπη, Μίσος, Νοητική πτώση. Με άλλα λόγια, η μουσική της μπάντας θα σου διαλύσει τον συναισθηματικό σου κόσμο και θα τον χτίσει εκ νέου, ενώ παράλληλα θα σε κάνει να εξερευνήσεις σε βάθος κάθε πτυχή του ψυχισμού σου.
  3. Το σχήμα έχει στο ενεργητικό του 8 Full-length: ”At Sixes and Sevens(2002), ”An Elixir for Existance(2004), ”Nine Destinies and a Downfall(2007), ”The 13th Floor(2009), ”The Enigma of Life(2011), ”Perils of the Deep Blue(2013), ”The Seventh Life Path (2015), ”Dim Days of Dolor(2016). Υπάρχει τεράστια ποσότητα υλικού που μπορεί να παρουσιαστεί live, άραγε τι εκπλήξεις μας περιμένουν;
  4. Το συγκρότημα κυκλοφορεί συνεχώς άκρως ποιοτικές δουλειές. Το ”At Sixes and Sevens(2002) είναι αριστουργηματικό (βαθμολογία: 9), το ”An Elixir for Existance(2004) ενθουσιάζει τους πάντες (βαθμολογία: 9), ενώ το ”The Seventh Life Path (2015) είναι, απλά και λιτά, άριστο (βαθμολογία: 9). Τι να λέμε τώρα.
  5. Η μπάντα κυκλοφόρησε φέτος το ”Dim Days of Dolor(2016), οπότε είναι εύλογο να σκεφτεί κανείς πως μεγάλο μέρος της εμφάνισής της θα το βασίσει σε αυτό το Full-length. Το μόνο που μένει είναι να το διαπιστώσουμε από κοντά.
  6. Πίσω από τα μικρόφωνα βρίσκεται μια νέα φωνή. Πρόκειται για την Emmanuelle Zoldan [Vocals (female)], η οποία καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συνόλου του υλικού του συγκροτήματος, κάτι που θα καταφέρει επάξια. Και θέλω να είμαι εκεί να την παρακολουθώ ενώ το κάνει.
  7. Ο Morten Veland [Vocals (harsh, clean), Guitars, Bass, Drums, Keyboards, Programming] είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα, όπως φαίνεται από τον ρόλο του στους Sirenia. Οποιοσδήποτε fan θα’θελε να τον παρακολουθήσει live να αποδίδει το υλικό του συγκροτήματος, με τον μοναδικό του τρόπο. Ορίστε η ευκαιρία.
  8. Κρύο, μουντός καιρός, χειμώνας… Το κλίμα είναι ιδανικό για να δώσεις το προβάδισμα στον συναισθηματισμό, κάνοντας πέρα για λίγο τη λογική. Βάλε να ακούσεις υλικό της μπάντας και απλά αφέσου. Το επόμενο λογικό βήμα, είναι η παρακολούθηση της συναυλίας.
  9. Χωρίς τους Sirenia, το Metal δε θα ήταν το ίδιο. Από την ίδρυσή του το 2001, το συγκρότημα το έχει διατηρήσει σε άκρως υψηλά ποιοτικά επίπεδα, ενώ το εξελίσσει με τον ιδανικότερο τρόπο με κάθε του κυκλοφορία.
  10. Με το να κάνεις κτήμα σου τη μουσική της μπάντας, διευρύνεις τους μουσικούς και μη ορίζοντές σου και κατ’επέκταση ολοκληρώνεσαι ψυχικά. Και αυτή είναι η πιο πολύτιμη ανταμοιβή που θα λάβεις για την επένδυση χρόνου και χρήματος στο συγκρότημα. Και, πίστεψέ με, αξίζει και με το παραπάνω.

Η μπάντα δημιουργεί ένα μουντό κλίμα, ενώ παράλληλα αυτή η ίδια αποτελεί τη μοναδική αχτίδα φωτός. Φρόντισε να είσαι από κάτω της.

Genre:

Symphonic/Gothic Metal

Full-length:

At Sixes and Sevens (2002)

An Elixir for Existence (2004)

Nine Destinies and a Downfall (2007)

The 13th Floor (2009)

The Enigma of Life (2011)

Perils of the Deep Blue (2013)

The Seventh Life Path (2015)

Dim Days of Dolor (2016)

Current lineup:

Morten Veland [Vocals (harsh, clean), Guitars, Bass, Drums, Keyboards, Programming]

Jonathan A. Perez (Drums)

Jan Erik Soltvedt [Guitars (lead)]

Emmanuelle Zoldan [Vocals (female)]

Ώρα έναρξης: 19:30 – Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 100 εισιτήρια) – 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση & Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων
Ticket House – Metal Era – No Remorse Records – Reload Stores – Cinema Libre – Uncle Chronis Tattoo – Monsterville
ON-LINE: www.ticketpro.grwww.123tickets.gr

Tags from the story
, ,
More from Theodore Kritikos

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ AMON AMARTH LIVE

Οι Σουηδοί Amon Amarth για μία ακόμα φορά θα επισκεφτούν την Ελλάδα, Παρασκευή...
Read More