10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIVE ΤΟΥΣ INNERWISH

Υπάρχουν συγκροτήματα που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν απο μεγαθήρια καθώς μπορούν να προσφέρουν εξίσου καταπληκτικά shows, κάτι που θα αποδειχθεί την 5η Νοεμβρίου απο τους ντόπιους Innerwish στο χώρο του Piraeus Academy 117. Όσοι δυσπιστούν ίσως το σκεφτούν ξανά ύστερα απο τους παρακάτω 10 λόγους που θα παρατεθούν.
1) Απο το 1995 προσφέρουν ποιοτικό Power Metal / Hard Rock, δίνουν το 100% τους σε κάθε δουλειά τους και αυτό έχει το ανάλογο feedback απο τους οπαδούς και τις κριτικές που λαμβάνουν.
2) Έχουν πιστό κοινό που τους ακολουθεί ανελλιπώς σε κάθε συναυλία, αφού γνωρίζουν οτι θα απολαύσουν το βράδυ τους με καλή μουσική που συνοδεύεται με εξαιρετική σκηνική παρουσία.
3) Οι στίχοι τους μπορεί να εστιάζουν σε θρησκευτικά κυρίως θέματα, αλλά όταν μία δουλειά είναι πραγματικά σωστή και με τον απαραίτητο επαγγελματισμό, το εν λόγω στοιχείο μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά θετικά.
4) Με 5 full lengths στο ενεργητικό τους θεωρούνται μπάντα με κληρονομιά και σίγουρα θα ακουστούν κομμάτια απο το σύνολο της δουλειάς τους.
5) Το εξαιρετικό φρέσκο album “Innerwish” πρόκειται για καταπληκτική δουλειά, πιο δυναμική και ώριμη, την οποία θα παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ακόμα καλύτερη απόδοση και ενθουσιασμός απο τους μουσικούς.
6) Το γνωστό πλέον ετήσιο φεστιβάλ Rock In Dio είναι επέκταση των Innerwish, μία προσπάθεια εξαιρετική η οποία ακουλουθείται απο το ελληνικό κοινό.
7) Η ενέργια που εκπέμπουν στο κοινό είναι τόσο έντονη που στο τέλος, εκτός απο τη μουσική εμπειρια γίνεται και αποκόμιση θετικής ενέργειας σε μεγάλο βαθμό.
8) Εξαιρετικοί μουσικοί, βγάζουν τα εσώψυχα τους στη σκηνή χωρίς να ξεφεύγει μία νότα, πράγμα που τους καταξιώνει ακόμα περισσότερο.
9) Χαμηλό κόστος εισιτηρίου, ένας δελεαστικός λόγος να μή χαθεί αυτη η συναυλία καθώς πρόκειται για ποιότητα σε χαμηλή τιμή, το moto της εποχής.
10) Όποιος τους έχει παρακολουθήσει σε προηγουμενη εμφάνιση συμφωνεί με όλα τα παραπάνω και φυσικά θα παει ξανά, δεν υπάρχει καμία απολυτος δικαιολογία να μην επαναλάβει μία κίνηση που τον ευχαρίστησε στο παρελθόν.
Ειλικρινά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πας στο εν λόγω event. Τίμιο Power Metal / Hard Rock , support διαμάντι , εισιτηρίο

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (AΘΗΝΑ)

Προπώληση: 10€
Tαμείο: 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133
Sirens Records, Νικηταρά 14, Αθήνα 210 38 22304
No Remorse, Γαμβέτα 4, Αθήνα 210 3830981

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr
Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)

More from Sofia Symeonidou

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIVE ΤΟΥΣ DARK FUNERAL

Οι Σουηδοί Black Metallers Dark Funeral επιστρέφουν πιο φρέσκοι απο ποτέ να...
Read More