10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIVE ΤΟΥΣ DELAIN

Πανέμορφα μπαίνει το νέο έτος. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κι’αυτό γιατί η Playfalse φρόντισε ώστε οι masters του Melodic/Symphonic Metal, Delain, θα εμφανιστούν στο Κύτταρο, την Παρασκευή 27/01/17. Ωραία (σ.σ.: see what I did there?), λοιπόν, αφορμή, για την συγγραφή ενός 10λογου, ο οποίος να παρακινεί όσους κατέχουν σε ικανοποιητικό βαθμό την καλαισθησία, να παρευρεθούν στην συναυλία αυτή. Για πάμε:

  1. Το συγκρότημα υπηρετεί το Melodic/Symphonic Metal. Πανέμορφος συνδυασμός, ο οποίος σαγηνεύει άπαντες και κάνει αισθητή την παρουσία του όχι μόνο εντός του studio, μα και live, καθώς μαγεύει τους fans, σε βαθμό να τους αφήνει να μαζεύουν τα σαγόνια τους από το πάτωμα.
  2. Πόνος, Θλίψη, Πόθος, Αγάπη. Το κρύο του χειμώνα αποτελεί ιδανική συνθήκη για την ενασχόληση με τέτοια ζητήματα, ζητήματα που αφορούν άπαντες. Παρακολουθώντας live την μπάντα, είναι σίγουρο πως όλα αυτά τα συναισθήματα θα τα βιώσεις στο maximum.
  3. Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του 5 Full-length: ”Lucidity(2006), ”April Rain(2009), ”We Are the Others(2012), ”The Human Contradiction(2014), ”Moonbathers(2016). Υπάρχει λοιπόν πληθώρα υλικού που θα ήθελε κανείς να ακούσει ζωντανά. Αμέσως μετά την ανάγνωση του παρόντος 10λογου, συνιστώ να ξεκινήσετε εντατική μελέτη. Θα την απολαύσετε.
  4. Το σχήμα κυκλοφορεί άκρως ποιοτικές δουλειές, κάτι που επιβεβαιώνεται λαμβάνοντας κανείς υπόψη πως το ”Lucidity(2006) αποτελεί αριστούργημα (βαθμολογία: 9), το ”April Rain(2009) είναι από κάθε άποψη άριστο (βαθμολογία: 9), ενώ το ”The Human Contradiction(2014) ενθουσιάζει άπαντες (βαθμολογία: 9). Wow.
  5. Φέτος, η μπάντα κυκλοφόρησε το πρωτοκλασάτο (βαθμολογία: 7) ”Moonbathers(2016). Προσμένεται λοιπόν να παρουσιάσει το συγκρότημα στην συγκεκριμένη συναυλία μεγάλο μέρος από το συγκεκριμένο Full-length. Αναρωτιέμαι ήδη…
  6. Το Metal ζει και βασιλεύει. Και ένας λόγος που γι’αυτό, είναι οι Delain. Από την ίδρυσή του το 2002, το σχήμα προσφέρει ανελλιπώς στο Metal στο σύνολό του, καθώς με κάθε μουσική του κατάθεση, το διατηρεί σε ποιοτικά υψηλά επίπεδα, ενώ παράλληλα το εξελίσσει με τον ωραιότερο δυνατό τρόπο.
  7. Παρά τα προβλήματα υγείας (αντιμετώπιζε για τέσσερα συνεχόμενα έτη την Pfeiffer’s disease), ο Martijn Westerholt (Keyboards) έβαλε την ζωή κάτω και της άλλαξε τα φώτα. Much respect σε έναν άνθρωπο που συνεισφέροντας τα μέγιστα στο Delain οικοδόμημα, αποτελεί role model, ενώ η έμπνευση και το δέος που αποπνέει on stage σε αφήνουν speechless.
  8. Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την Charlotte Wessels (Vocals). Δεν αναφέρομαι όμως στην εξωτερική της εμφάνιση- η γυναίκα είναι πανέμορφη, μην τρελαθούμε. Εκεί που εστιάζω είναι η μαγευτική της σκηνική παρουσία και οι εξαιρετικές της φωνητικές δυνατότητες, που σαγηνεύουν τον οποιονδήποτε.
  9. Η μουσική της μπάντας ωθεί τον fan να εξερευνήσει σε βάθος κάθε πτυχή του συναισθηματικού του κόσμου, βοηθώντας τον κατ’επέκταση να την κατανοήσει καλύτερα. Σοβαρά, βάλε και άκου υλικό του συγκροτήματος, θα κολλήσεις και στο τέλος των ακροάσεων θα έχεις μάθει πράγματα όχι μόνο για το σχήμα, μα για σένα τον ίδιο.
  10. Μαθαίνοντας τη μουσική της μπάντας, διευρύνεις τους μουσικούς και μη ορίζοντές σου και κατ’επέκταση ολοκληρώνεσαι ψυχικά. Όσοι ακούμε και όχι απλά ”ακούμε” Metal, γνωρίζουμε πως η πολυπόθητη αυτή ψυχική ολοκλήρωση επιτυγχάνεται με συγκεκριμένους τρόπους. Η συγκεκριμένη συναυλία αποτελεί έναν από αυτούς.

Ξεκινήστε εντατική μελέτη. Ο Ιανουάριος δεν είναι τόσο μακριά όσο φαντάζει.

Genre:

Melodic/Symphonic Metal

Full-length:

Lucidity (2006)

April Rain (2009)

We Are the Others (2012)

The Human Contradiction (2014)

Moonbathers (2016)

Current lineup:

Martijn Westerholt (Keyboards)

Charlotte Wessels (Vocals)

Otto Schimmelpenninck van der Oije (Bass)

Timo Somers (Guitars)

Ruben Israël (Drums)

Merel Bechtold (Guitars)

Ώρα έναρξης: 19:30 – Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 100 εισιτήρια) – 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση & Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων
Ticket House – Metal Era – No Remorse Records – Reload Stores – Cinema Libre – Uncle Chronis Tattoo – Monsterville
ON-LINE: www.ticketpro.grwww.123tickets.gr

Tags from the story
, ,
More from Theodore Kritikos

Take Me to the Southern Shore…

Με το που άκουσα τη Φωνή του, ανατρίχιασα. Τέτοιο πάθος, τόσος πόνος,...
Read More