Παύλος Παυλίδης + B Movies Pavlos Pavlidis + B Movies

Παύλος Παυλίδης + B Movies
Παύλος Παυλίδης + B Movies
Ανταπόκριση απο Stage Volume 1, 15-3-2014 Μελωδίες και Αναμνήσεις..... του Χαρη Παύλου

Για ακόμη μια φορά, ο Παύλος Παυλίδης και οι B Movies κατάφεραν να ξεσηκώσουν το πιστό κοινό τους με την εμφάνιση
τους στο ολοκαίνουργιο συναυλιακό χώρο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι.

Με νέες μελωδίες από τις πρόσφατες δουλειές του καλλιτέχνη,όσο και με κλασικά κομμάτια από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών,η μπάντα δημιούργησε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που κράτησε ζωντανό το κοινό μέσα σε μια ονειρική ιδιαιτερότητα, οδηγώντας το μαζί του, μέσω του φωτισμού και του ήχου, σε άλλα, νωχελικά μονοπάτια.

Ξεκινώντας το πρόγραμμα, η αισθαντική φωνή του Παυλίδη, ο ηλεκτρισμός της κιθάρας του Θανάση Τζίνγκοβιτς, οι καθαρές γραμμές του μπάσου του Τόλη Δεληγιαννη, η δυναμική των τυμπάνων από τον Αλέκο Σπανίδη και η πολυπλοκότητα στα πλήκτρα από τον Ορέστη Μπενέκα, γέμισαν το stage με τραγούδια γεμάτα από παράξενες πινελιές και  ηχοχρώματα.

Τονώνοντας τους θεατές, που ζητούσαν κάθε φορά μια νέα ηχητική απόλαυση από την μπάντα, αυτή τους έδινε κάθε φορά και μια νέα παράξενη εκτέλεση τραγουδιών σε  πληθωρικές ενορχηστρώσεις που ξάφνιαζαν ευχάριστα, προκαλώντας επαναλαμβανόμενα ξεσπάσματα κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Παύλος Παυλίδης + B Movies
Παύλος Παυλίδης + B Movies

Στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα, η μπάντα έπαιξε τραγούδια από την δισκογραφία των Ξύλινων Σπαθιών, ξεσηκώνοντας το κοινό με κλασικά κομμάτια,  αναμοχλεύοντας παλιές αναμνήσεις και αφιερωματικές στιγμές που γέμισαν το stage.

Φυσικά η λατρεία των “ταξιδεμένων” θεατών δύσκολα είχε κορεσθεί μετά το πέρας του προγράμματος. Έτσι η επίμονη ανάγκη για encore, έφερε ξανά τη μπάντα στη σκηνή, αφιερώνοντας σε όλους μας ακόμη τρία τραγούδια.

Κλείνοντας έτσι την βραδιά με μια υπέροχη αίσθηση, πέραν της όποιας προσδοκίας αναμέναμε όλοι από το ωραίο παίξιμο και την αίσθηση ανάγκης του Π.Παυλίδη και των B Movies, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η αγάπη του κοινού μεταδόθηκε προς τη μπάντα, καθώς ο “ιδιαίτερος” στίχος και τα “πειράγματα” που έγιναν στην μουσική των  τραγουδιών, δυνάμωσε περισσότερο την προσδοκία του κοινού για την επόμενη επαφή του μαζί τους.

Ως την επόμενη συνάντηση λοιπόν, φυλάσσουμε την βραδιά αυτή ως μια ακόμα δυνατή ανάμνηση μιας παρέας φίλων που πέρασαν και πάλι όμορφα μαζί, πέρα από τα όρια του χάρτη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη συναυλία

Written By
More from Haris Pavlou

Grave Digger & Silent Rage

Μία μπάντα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις- μιλάμε για τους Grave Digger, αυτό...
Read More