Οι Violent Femmes στην Ελλάδα!Οι Violent Femmes στην Ελλάδα!

Τα λόγια ειναι περιττά. Όποιο πάρτι κι αν σηκώσεις θα τους βρεις απο κάτω. Έχουμε χορέψει τα τραγούδια τους εδω και 2 δεκαετίες τουλάχιστον και θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Το καλοκαίρι θα έχουμε την ευκαιρεία να τους απολάυσουμε ζωντανά στο νεο και πολλά υποσχόμενο χόρο, Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι.

Δελτίο τύπου

Ένα από τα ιστορικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της δεκαετίας του 80 οι Violent Femmes έρχονται στην Ελλάδα τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στο Stage Volume 1, Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου στο Μοναστηράκι.Οι Violent Femmes που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα του βήματα, αποκτώντας ένα cult status το οποίο διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους μέχρι και την περσινή επανένωση τους.

Οι πρώτοι δύο δίσκοι τους (ο ομότιτλος όπως και το Hallow Ground) γεμάτοι πικρές μελωδίες έγιναν αμέσως αγαπητοί συνδυάζοντας τον punk χαρακτήρα της μπάντας με folk διάθεση. Στην τριαντάχρονη διαδρομή τους κυκλοφόρησαν αρκετούς δίσκους, πουλώντας χιλιάδες αντίτυπα, ενώ σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως οι Pink, Keith Urban,The Smiths, Nirvana, Lou Reed, John Cusack, Mark Morris και ο Wim Wenders έχουν αναφέρει τους Femmes ως βασική τους επιρροή.

Το συγκρότημα με τα δυο μέλη από την αυθεντική του σύνθεση, δηλαδή τους Gordon Gano (φωνή-κιθάρα) Brian Richie (μπάσο) και το νέο τους ντράμερ Brian Viglione έρχεται για μια μοναδική συναυλία στη χώρα μας στο νέο συναυλιακό χώρο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Stage Volume 1.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 26 €,
μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 29 €.

Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 14 Μαρτίου 11:30.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Ένα από τα ιστορικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της δεκαετίας του 80 οι Violent Femmes έρχονται στην Ελλάδα τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στο Stage Volume 1, Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου στο Μοναστηράκι.

via Οι Violent Femmes στην Ελλάδα! | News :: Didi Music.

Tags from the story
,
More from Thanasis Maikousis

EJEKT 2014 – KASABIAN

Οι Kasabian επιστρέφουν στη σκηνή του EJEKT δύο χρόνια μετά την θριαμβευτική,...
Read More