ΑΦΙΕΡΩΜΑ | SWALLOW THE SUN

 

The dark of the sun

 

Πρώτη φορά θα μας επισκεφτεί μπάντα από την πολυαγαπημένη μουσικά Φινλανδία, η αναμονή κάνει τις ώρες να μοιάζουν ατελείωτες και η ανακοίνωση λυτρώνει. Οι Swallow the Sun θα παρευρεθούν στη χώρα μας στα πλαίσια της προώθησης του τελευταίου πονήματός τους “Songs from the North I, II & III”, φέρνοντας μαζί τους τραγούδια από όλο το δισκογραφικό τους ταξίδι.

Οι Melodic Doom/Death Metallers πραγματεύονται τον χαμό, το πένθος και την απόγνωση και τα μεταβιβάζουν πολύ ισορροπημένα στη μουσική τους από το πρώτο κιόλας Full-length, ονόματι “The Morning Never Came” του 2003. Ύστερα απο 2 έτη, θα κυκλοφορήσει το εξίσου εξαιρετικό, γεμάτο σκοτεινή ατμόσφαιρα, “Ghosts of Loss” του 2005, του οποίου το single Forgive her…” θα συμπεριληφθεί στα top 20 της χώρας τους. Το έντονα συναισθηματικό Hope” του 2007 θα συνεχίσει την ανοδική πορεία της μπάντας,  όπως και το μελωδικό New Moon” του 2009. Emerald Forest and the Blackbird” για το 2012 και η λέξη απογοήτευση δεν πρόκεται να ειπωθεί από τους ακόλουθούς τους. Το 2015 ήταν μία χρονιά γεμάτη δισκογραφικά αριστουργήματα και οι Φινλανδοί δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς το τριπλό (!!!) Songs from the North I, II & III” πρόκειται για την καλύτερη και ωριμότερη κυκλοφορία τους.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στο ζεστό χώρο του Κυττάρου, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολάυσουμε ζωντανά τις θλιμμένες και συνάμα γλυκές μελωδίες των Swallow the Sun, σε ένα live δυσθεώρητης συναισθηματικής φόρτισης.
Ώρα έναρξης: 20:30 – Τιμή εισιτηρίου: 22 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) & 26 Ευρώ (Λοιπή προπώληση & Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket House – Metal Era – No Remorse Records – Reload Stores
ON-LINE:

 

www.ticketpro.gr

 

 

www.123tickets.gr

Tags from the story
,
More from Theodore Kritikos
Cannibal Corpse, Kataklysm @Fuzz, Δευτέρα 27/7/15
Προτού εμβαθύνω στα του live, οφείλω να ομολογήσω πως η ακύρωση της...
Read More
0 replies on “ΑΦΙΕΡΩΜΑ | SWALLOW THE SUN”