ΑΦΙΕΡΩΜΑ | HammerFall

Glory to the patient

 

Μέσα στη ταλαιπωρία και την αμφισβήτηση που βρισκόμαστε, το απωθημένο ονόματι HammerFall εκπληρώνεται! Μετά από 18 χρόνια, θα τους παρακολουθήσουμε ζωντανά στο χώρο του Fuzz και μετράμε από τώρα τις μέρες.
Μεγάλο όνομα πλέον οι Σουηδοί Heavy/Power Metallers, με φανατικό κοινό και στη χώρα μας, από τον πρώτο κιόλας δίσκο τους, “Glory to the Brave”, που θεωρείται ό,τι καλύτερο για την εν λόγω σκηνή στα late ’90s, με το “Legacy of Kings” να το διαδέχεται και να αναδεικνύει την ποιότητά τους. Στα ίδια μονοπάτια το “Renegade”, ενώ το “Crimson Thunder”, αν και δημιουργήθηκε από συνειδητοποιημένη, πλέον, μπάντα, διαθέτει κάποια διαφοροποιητικά στοιχεία. Το 2005 επανέρχονται με το “Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken”, με μερικά ups and downs σημεία ωστόσο, κάτι που δεν συνέβη στο “Threshold”, το οποίο κυκλοφόρησε ένα μόλις χρόνο μετά. Το λιγότερο καλό “No Sacrifice, No Victory” θα στρέψει την μπάντα στο πιο σκοτεινό “Infected”, το μοναδικό που δεν κοσμείται από τον Hektor στο artwork, αν και εκείνος επιστρέφει στο τελευταίο πόνημά τους ”(r)Evolution”, αφορμή για να περάσουν από τα μέρη μας.
Μεγάλη μέρα η 13η του Δεκέμβρη και επιβάλλεται να τιμηθεί από άπαντες τους metalheads που σέβονται τον εαυτό τους. Ζούμε ιστορικές στιγμές ρε!

Tags from the story
, ,
More from Theodore Kritikos
Αφιέρωμα | Black Label Society
Το φετινό καλοκαίρι ”μυρίζει” νοτιά Στην Ελλάδα του 2015, που είναι όλα...
Read More
0 replies on “ΑΦΙΕΡΩΜΑ | HammerFall”