ΑΦΙΕΡΩΜΑ | CANDLEMASS

 

Solitude Within

 

Νέα ανακοίνωση ήρθε να ταράξει τα νερά της Epic Doom Metal σκηνής, καθώς οι πατέρες τους είδους θα επισκεφτούν τη χώρα μας. O λόγος για τους Candlemass, οι οποίοι προσδίδουν συναυλιακό ενδιαφέρον στο επερχόμενο έτος.

Ερχόμενοι από την Στοκχόλμη της Σουηδίας, θα παρουσιάσουν 30+ χρόνια ποιοτικής μουσικής, γεμάτη σκοτεινή φαντασία. Το “Epicus Doomicus Metallicus” του 1986, δίσκος-ορόσημο για το υποϊδίωμα, αποτελεί το παρθενικό τους πόνημα, ενώ το 1987 στο Nightfall” συνεχίζεται η καταπληκτική δουλειά. Ένα χρόνο μετά, δημιουργείται το εξαιρετικό “Ancient Dreams”, ακολουθούμενο από το ακόμα πιο διαμορφωμένο Tales of Creation” του 1989, το οποίο θα κλείσει την πρώτη περίοδο της μπάντας. Ο χαρακτηριστικός Messiah Marcolin θα ανακοινώσει την αποχώρησή του, αλλά τίποτα δε θα αναχαιτίσει την πορεία του συγκροτήματος, καθώς το 1992 θα κυκλοφορήσει το “Chapter VI”, με τον Thomas Vikström στο μικρόφωνο. Ύστερα από ένα διάλειμμα, το σχήμα επιστρέφει το 1998 με το Dactylis Glomerata”, ενώ με το From the 13th Sun” του 1999 συνεχίζεται το σερί υπέροχων Full-lengths. 2005, επιστροφή του αρχικού Vocalist, κομμάτια γεμάτα έμπνευση και το κορυφαίο Candlemass” είναι έτοιμο. Ο προαναφερθείς θα αποσυρθεί για να αναλάβει ο Robert Lowe πλέον τα φωνητικά. King of the Grey Islands” για το 2007 και ο πήχης παραμένει ψηλά. Το “Death Magic Doom” του 2009 χαρακτηρίζεται ως ακόμα μία όμορφη και ξεχωριστή δουλειά, προτού ακολουθήσει το Psalms for the Dead” του 2012.

Η DiDi Music έχει πιάσει το νόημα, με το να διοργανώνει ένα live τέτοιου βεληνεκούς σε απόλυτα προσιτή τιμή. Μία συναυλία γεμάτη σκοτεινή ατμόσφαιρα που καλύπτει κάθε metalhead.

 

Προπώληση:

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 16 €,

Στην δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18€,

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 20 €.

Ταμείο:22€

 

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

 

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

 

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

 

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)