Αφιέρωμα | Skrillex 7 + 1

Είναι αλήθεια ότι δεν φημιζόμαστε για την αποδοχή της dubstep και electro μουσικής. Ωστόσο, θέλω να πιστεύω πως για τον Sonny John Moore, a.k.a. Skrillex, θα κάνουμε μία εξαίρεση.

Σε κάποιους/ες φαίνεται ένα ακόμη emo παιδάκι που εγκατέλειψε νωρίς το σχολείο λόγω εκφοβισμού [bullying], έμπλεξε με πανκ “φρικιά” και “φτιάχτηκε” ως μουσικός παραγωγός στην πλούσια περιοχή του Los Angeles. Πίσω από αυτά όμως, κρύβεται ένας μουσικός παραγωγός, πιστός φαν της dubstep, electro, metalcore και post-harcore μουσικής. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον “(παρα-)ακολουθούν” εκατομμύρια κόσμος και στις συναυλίες που δίνει γίνεται ο χαμός. Μεταξύ άλλων, ο γεννηθείς το 1988 Skrillex, ήταν πέντε φορές υποψήφιος και τρεις φορές νικητής του βραβείου Grammy και έχει ιδρύσει το δικό του δισκογραφικό label OWSLA. Η solo καριέρα του ξεκίνησε το 2007, έχοντας προηγηθεί μία συνεργασία με τους From First to Last.

Τι περιμένουμε να δούμε αύριο; Εγώ προσωπικά ένα προσεγμένο dj set και κόσμο που να γουστάρει το συγκεκριμένο είδος μουσικής, χαλαρό και ελεύθερο να τα σπάσει όπως άλλωστε κάνει και ο ίδιος ο Skrillex στις συνυαλίες του. Άντε και καλά να περάσουμε!

Facebook Event Page – Skrillex Official Site – Πληροφορίες για το live εδώ


Ακολουθούν 7 (τραγούδια) + 1 (βιντεοσκοπημένο live) που δείχνουν νομίζω ποιος πραγματικά είναι ο Skrillex! Enjoy my friends!

Skrillex Live @ Ultra Music Festival 2015

Skrillex feat Damian Marley: Make it Bun Dem

Skrillex feat Damia Marley: Welcome to Jamrock

Skrillex: First Of The Year (Equinox)  

Skrillex feat Sirah: Bangarang

Benny Benassi – Skrillex (remix): Cinema

Skrillex: Scary Monsters and Nice Spirtes

Korn feat Skrillex : Get Up!

Tags from the story
,
More from Katerina Stamatopoulou

Battle of the Bands

Με όπλο τη μουσική, αρχίζει για δεύτερη περίοδο το BATTLE OF THE...
Read More