Αφιέρωμα | Septicflesh

Titans

 

Σε μία περίοδο που η ελληνική σκηνή είναι στα φόρτε της, ένα live απο τους ηγέτες της σπουδαίας και ποιοτικής ακραίας μουσικής, Septicflesh, είναι γεγονός.

Οι Atmospheric/Symphonic Death Metallers ξεκίνησαν με το ρεύμα των early ’90s, που είναι γνωστό για την πρωτοπορία του, αλλά και την σταθερότητά του. Με το εξαιρετικό “Mystic Places of Dawn” ξεκινούν δυναμικά την καριέρα τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι με το “Έσοπτρον” και το “Ophidian Wheel”. Το σερί διαμαντιών του υποϊδιώματος συνεχίζεται με το “A Fallen Temple “, το πιο χαρακτηριστικό “Revolution DNA” και το “Sumerian Daemons” που αγγίζει την τελειότητα. Το συγκρότημα διαλύεται το 2003, αλλά ευτυχώς επανορθώνει και επιστρέφει στο Metal Healing Festival το 2007. Χωρίς να έχουν χάσει το Χάρισμα, μας προσφέρουν το “Communion” και, μετά απο 3 έτη, το “The Great Mass” , αποδεικνύοντάς μας πως είναι πιο συγκεντρωμένοι και ώριμοι απο ποτέ. Θα τους παρακολουθήσουμε στην περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν για το τελευταίο δημιούργημά τους, ονόματι “Titan”, full-length το οποίο έγινε πολύ γρήγορα αγαπητό στο ελληνικό κοινό.

Στις 6 Μαρτίου θα πρέπει να παρευρεθούμε όλοι στο χώρο του Fuzz και να στηρίξουμε την εγχώρια σκηνή, χάριν της ποιότητας που προσφέρει και που θα συνεχίσει να χαρίζει απλόχερα για πολλά ακόμη χρόνια.

Tags from the story
, ,
More from Theodore Kritikos

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ MOONSPELL LIVE

Οι παρακάτω λόγοι είναι ένας τρόπος να γίνει μια συνοπτική αναφορά στο μεγαλειώδες...
Read More