Ανταπόκριση | Weedeater & Sadhus – An Club

Weedeater - An Club

Η αμεσότητα του An Club, που συνδέει με τόσο ωραίο τρόπο κοινό και μουσικούς, ήταν ένα από τα μεγάλα ατού της συναυλίας που είδαμε την Τρίτη 16 / 05. Ο κόσμος όχι πολύς, οι περισσότεροι/ες μαζευτήκαμε γύρω από τη σκηνή περίπου στις 23.00 όπου και βγήκε το τρίο από τη Βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α., οι Weedeater.

Αν εξαιρέσουμε το ότι χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να διαμορφωθεί η σκηνή στα δικά τους μέτρα και σταθμά (τα drums πάντα στο κέντρο, ως μία ειδοποιός διαφορά της σκηνικής τους παρουσίας) και ο ήχος στα δικά τους “ακραία” ντεσιμπέλ, το live κύλησε όπως αναμενόταν: ξεκίνησε με τα καλά λόγια του front man Dixie Dave “Fuck you Goodnight”, με ρυθμό stoner, sludge, doom metal, φωνές και εκρηκτικά βλέμματα από τον ίδιο (ο οποίος πίνοντας από τη μποτίλια του ίσως έσκισε και την μπλούζα του).

Weedeater - An Club
Weedeater – An Club
Weedeater - An Club
Weedeater – An Club
Weedeater - An Club
Weedeater – An Club

Το live διακόπηκε όταν υπήρξε πρόβλημα με την ηλεκτρική κιθάρα του σχετικά ήσυχου και καθόλου φωνακλά Dave “Shep” Shepherd, ωστόσο επιδιορθώθηκε σχετικά γρήγορα. Και η ώρα περνούσε και τα βλέμματα όλων (πιθανολογώ) ότι ήταν καρφωμένα στον drumer Travis “T-Boogie” Owen, ο οποίος έδωσε ρέστα. Από νωρίς έβγαλε τη μπλούζα του, έχυνε νερά πάνω στον εξοπλισμό του και ξεκινούσε αυτό το ιδιότυπο μπουγέλο με τον δικό του τρόπου. Εξαιρετικός μαέστρος της τέχνης του, πολύ δυνατή προσωπικότητα και εις άλλα με υγεία!

Ακούσαμε μεταξύ άλλων δουλειά από το νέο τους δίσκο “Goliathan”, τα “God Luck and Good Speed” και το “Wizard Fight” για να χτυπηθούμε και λίγο και το “Time Served”.

Weedeater - An Club
Weedeater – An Club

Το ρόλο του support είχαν οι Έλληνες Sadhus. Για το είδος μουσικής που πρεσβεύουν κρίνουμε ότι ήταν πολύ καλοί, πολύ ορεξάτοι και απ’όσο φάνηκε χαρούμενοι που τους δόθηκε η ευκαιρία να τους ακούσουμε δίπλα στους Weedeater. Έπαιξαν μέχρι τις 22.35 και, μεταξύ άλλων, ακούσαμε τα “Smoking Community” και “Colombian Boat Blues” τα οποία και έλαβαν θερμό χειροκρότημα και υποστήριξη από το κοινό.

Sadhus - An Club
Sadhus – An Club
Sadhus - An Club
Sadhus – An Club
Sadhus - An Club
Sadhus – An Club

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τη συναυλία στο ConcertPhotos.gr

Tags from the story
, , ,
More from Katerina Stamatopoulou
Machine Head live σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα
Machine Head! Στο άκουσμα του ονόματος του συγκροτήματος, χιλιάδες metalheads ανά τον...
Read More
0 replies on “Ανταπόκριση | Weedeater & Sadhus – An Club”