ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – SELAH SUE – Fuzz Live Music Club, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/12/2015

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της, η Selah Sue εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στον γνωστό, πλέον, συναυλιακό χώρο του Fuzz.

 

Η μουσική βραδιά άρχισε στις 21:00, προθερμαίνοντας τον κόσμο, με ένα DJ Set του Δημήτρη Λεμονίδη, ραδιοφωνικό παραγωγό του Radio Pepper .

_MG_8994-3-2

Και στις 22:30 εμφανίστηκε η Selah Sue. Μια κοπέλα απλή και γεμάτη ενέργεια. Ξεκίνησε με το Always Home με την συνοδεία μόνο της κιθάρας της και είχαμε έτσι την ευκαιρία, να εστιάσουμε στην ιδιαίτερη φωνή της. Συνέχισε με την συγκινητική ερμηνεία του Mommy, ανεβάζοντας σιγά – σιγά τους ρυθμούς.

Selah Sue
Selah Sue

Ερμήνευσε τραγούδια και από τους δύο δίσκους της, με τον ρυθμό να εναλλάσσεται από slow σε πιο χορευτικούς ρυθμούς και αντίθετα. Και σε συνάρτηση με την ποικιλόμορφη ερμηνεία των τραγουδιών της, έκανε τον κόσμο του Fuzz να την ακολουθήσει και να συμμετέχει μαζί της.

 

Λίγο πριν τα μισά της συναυλίας, η Selah Sue, παρουσίασε έναν προς έναν τους μουσικούς της μπάντας, όπως και της τραγουδίστριας που της κάνει δεύτερα φωνητικά. Στο άκουσμα του ονόματός του ο καθένας τους σόλαρε – με την κιθάρα, τα πλήκτρα, τα ντραμς και την φωνή – προσφέροντας μας μια μουσική πανδαισία των ικανοτήτων τους.

Φυσικά, δεν άφησε απέξω, ούτε τους υπεύθυνους του ήχου και του φωτισμού, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν και αυτοί από το κοινό. Αξιοσημείωτο, ήταν το γεγονός, ότι στην διάρκεια ενός κομματιού, η μπάντα πίσω, όταν δεν συμμετείχε μουσικά, επιδίδονταν σε διαδραστικά παιχνίδια πετώντας μεταξύ τους κομφετί , συμβάλλοντας και αυτοί στο χαρούμενο και ζεστό κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

 

Τραγούδησε αρκετά από τα γνωστά της κομμάτια, όπως τα: Fyah Fyah, Sadness, Raggamuffin, Alone, Daddy, Pease of mind, Crazy Vibes, κ.α., και με τις μουσικές εναλλαγές θαυμάσαμε τις φωνητικές της ικανότητες και όχι μόνο. Εκεί που ράπαρε, την επόμενη στιγμή τραγουδούσε soul και μετά συνέχιζε σε πιο reggae ρυθμούς. Χόρευε, χαμογελούσε και σε όλη την διάρκεια της συναυλίας ήταν γεμάτη ζωντάνια.

 

Τελευταίο τραγούδι της βραδιάς ήταν το Fear Nothing, με encore που έκανε, μετά από την επιμονή του κόσμου.

Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue

Ήταν μια καλή συναυλία, τόσο φωνητικά όσο και από τον χώρο, με τον ήχο και τον φωτισμό να εντείνουν θετικά την μουσική μας βραδιά. Μα ακόμα περισσότερο, η σκηνική παρουσία της Selah Sue άφησε θετικές εντυπώσεις με την γλυκιά της εκφραστικότητα και την θετική της διάθεση. Είναι μια καλλιτέχνης που θα χαρούμε να την δούμε ξανά στην σκηνή.

Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue
Selah Sue

 

Tags from the story
,
Written By
More from Maria Sarantou

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – MARINA-LOVE+FEAR TOUR @PIRAEUS 117 ACADEMY, ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Φωτογραφική ανταπόκριση: Μαρία Σαράντου AllieX Marina
Read More